Home » Filme

Shrek 3 – sequel=soap?

19 May 2007 scris de 2 comentarii

Se pare ca sequel-urile din aceasta vara au prins tenta de telenovela. Oare ce are mai mult de doua parti se transforma automat in soap? Ei bine, Shrek 3 nu face, din pacate, exceptie.

Ca rezumat, Shrek si Fiona se ancoreaza in viata de familie – urmeaza sa apara si Shreki micuti :) Prince Charming vrea sa puna mana pe regatul Far Far Away, iar salvatorul va fi gasit in persoana regelui Arthur in varianta adolescenta – Artie – cu vocea lui Justin Timberlake.

Donkey si Motanul incaltat sunt singurii care salveaza filmul de la o plictiseala capcaunica. Mai ales cand Merlin – vrajitorul aiurit – le schimba corpurile celor doi printr-o vraja.

In orice caz, umorul si poantele inteligente cu care ne-am obisnuit lipsesc cu desavarsire. De asemenea si soundtrackul antrenant.

Totusi, eu una m-am bucurat atat de tare sa vad inca o data personajele care m-au distrat in Shrek si Shrek 2 incat am trecut cu vederea lipsa de inventivitate a filmului. Asa ca probabil ma veti prinde in sala la premiera si la un eventual Shrek 4.

Nota: 6/10

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*