Home » Baruri

Sfantul Tus Bar – laborator de arta

15 July 2013 scris de 1 comentariu

sfantul-tus-bar1KoolRank: 8/10

 atmosfera & design interior: 8.5/10

– meniu: 8/10

– servire: 8/10

– preturi: 8/10

Sfantul Tus nu este un personaj mitologic, ci doar varianta tradusa a lui Saint Ink.  Daca din decembrie  poti savura aici o cafea sau un cocktail, inainte localul era un salon de tatuaje si galerie de arta. Conceptul actual pastreaza si imbina arta urbana, neconvetionala cu atmosfera unui cafe-bar. Numele marcheaza o oarecare continuitate a stilului, deoarece desi au renuntat la salonul de tatuaje, cei de la Sfantul Tus Bar pastreaza stilul degajat, urban. Cultura si arta sunt doua teme privilegiate la  Sfantul Tus si promovate prin galeria permanenta pe care o gazduieste barul. Peretiii sunt impodobiti constant cu noi colaje si tablouri, astfel incat decorul se metamorfozeaza continuu.

sfantul-tus-bar2Care-i atmosfera in Sfantul Tus Bar si cum sta la capitolul design interior?

Barul Sfantul Tus il recunosti usor dupa pisica patrata pictata la intrarea in local. In jurul personajului, aparut acum 6 ani, s-a nascut o  adevarata legenda urbana. Localul este relativ mic, ceea ce  creeaza o atmosfera intima si prietenoasa. La capitolul design interior, totul este foarte simplu, de la mobilier, la peretii parca decupati din imaginea unui subsol. Atentia se concentreaza pe tablourile si creatiile care sunt intr-o continua schimbare, deoarece galeria isi doreste sa promoveze cat mai multi artisti si sa ii surprinda pe prietenii care ii trec pragul.

Barul nu epateaza prin culori stridente, atentia iti este captata de rafturile pline cu sticle de alcool, gata in orice moment pentru mixul surprinzator al unui cocktail. Atmosfera intima si relaxanta este completata de lumina calda si difuza. Cei de la Sfantul Tus Bar au gasit o solutie ingenioasa impotriva neoanelor care distrugeau echilibrul, filtrand lumina prin pagini de carte.

Muzica intretine spiritele la evenimente/petreceri, dar si in zilele obisnuite, in care treci pe la Sfantul Tus Bar pentru o sueta cu prietenii alaturi de un cocktail.

sfantul-tus-bar3Ce mancam si bem bun la Sfantul Tus Bar?

St.Ink Cofee Special, un amestec de espresso, cu cognac, sirop de vanilie si frisca, este o combinatie care merita testata daca treci pe la Sfantul Tus Bar. Meniul ne-a surprins cu Energy Lemonade, licoare pe care nu am mai vazut-o prin alte parti. Ce are aceasta limonada asa special? RedBull, pe langa ingredientele clasice: suc de lamaie, apa si miere. La capitolul snacks, Sfantul Tus Bar iti ofera diversitate, fata de alte pub-uri asemanatoare: brezel mix, peanut bowl, nachos & salsa si sandwiches.

sfantul-tus-bar4Cash or credit? Cum sunt preturile la Sfantul Tus Bar?

Preturile sunt si ele prietenoase. Un espresso este doar 6 RON, desi te afli in centrul Bucurestiului. Anotimpul cald se asorteaza, in cele mai multe cazuri, cu o bere, iar la acest capitol preturile variaza intre 7-9 lei.  Pentru momentele cand esti in trecere si cauti un snack, ai nevoie de o suma cuprinsa intre 5-15 lei.

Cum suntem serviti la Sfantul Tus Bar?

Ospatarii sunt  degajati si prietenosi. Servirea este prompta, iar avand in vedere capacitatea barului, sunt slabe sansele sa astepti prea mult pentru a comanda sau pentru a-ti sosi comanda sau nota, dupa caz.

sfantul-tus-bar5 Cand sa venim Sfantul Tus Bar si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Cei de la Sfantul Tus Bar ne-au laudat evenimentele pe care le-au organizat pana acum si ne-au promis atmosfera si distractie, totul asezonat  cu o bucata de arta si cultura. Barul este perfect pentru petreceri alt fel si reprezinta o alternativa pentru iesirile obisnuite cu prietenii.

Unde gasim Sfantul Tus Bar?

Sfantul Tus Bar este surprinzator de aproape de statia de metrou Universitatii, pe Str. Doamnei nr.3. Inainte de a face o vizita localului, verifica programul de functionare: luni – miercuri de la 12:00 la 20:00, joi 11:00- 2:00, sambata: 15:00 – 2:00 si duminica: 15:00 – 00:00.

Fotografiile au fost realizate de Irina Pena in Sfantul Tus Bar pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*