Home » Filme

Sex and the City 2 si The Carrie Diaries anuntate pentru mai 2010

27 December 2009 scris de 2 comentarii

sex-and-the-city-2-bushnell1Daca tot a venit vorba de curand de cele mai asteptate filme ale anului 2010, cred ca este timpul sa anunt fanelor si fanilor serialului Sex and the City aparitia celei de-a doua parti a lung-metrajului Sex and the City: The Movie. Succesul primului film Sex and the Ciy: The Movie, lansat la 4 ani de la terminarea seriei TV,  si incasarile de 420 de milioane de dolari ale acestuia i-au facut pe producatorii seriei de succes sa se gandeasca si la un sequel. Sex and the City 2 este anuntat pentru data de 28 mai 2010.

Get Carried Away… Far Away… Again

Sub tagline-ul “Sometimes you just have to get away wsex_and_the_city_movie195ith the girls“, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon va invita sa va lasati din nou purtate in lumea modei si relatiilor complicate din New York. De aceasta data insa, lumea New York-ului se va completa cu o lumea aflata ceva mai departe si anume, tocmai in Maroc. Fetele decid ca au nevoie de o vacanta impreuna, de ceva distractie departe de casa intr-un oras exotic.

Evisex-and-the-city-2-bushnell2dent, ii vor avea in continuare alaturi pe Chris Noth (Mr. Big), David Eigenberg (Steve), Jason Lewis (Smith) si Evan Handler (Harry). De aceasta data, celebrei distributii i se adauga Miley Cyrus, Penelope Cruz, Liza Minnelli. Scenariul si regia sunt in continuare asigurate de Michael Patrick King.

Ca si surprize anuntate pentru Sex and the City 2 anuntam faptul ca Mr. Big si Carrie sunt victime ale recesiunii, vacanta fetelor in Maroc, casatoria Samanthei (sa fie cu Smith sau nu?), o nunta gay intre Stanford Blatch si Anthony Marentino si multe rochii absolut fabuloase.

Carrie on!

Partea dthe-carrie-diaries-candace-bushnellistractiva legata de Sex and the City este mai ales aceea legata de modul in care fiecare incearca sa mai faca rost de niste bani extinzand celebra franciza intr-un capat sau in altul… In timpul in care producatorii extind seria TV prin 2 filme de succes, scriitoarea si creatoarea lui Carrie Bradshaw – Candace Bushnell – a scrie un prequel al cartii Sex and the City. Prequel-ul se numeste The Carrie Diaries si se va lansa pe data de 27 aprilie 2009, cu o luna inaintea celebrului sequel. The Carrie Diaries ne povesteste adolescenta lui Carrie si aventurile romantice din acea perioada a vietii personajului.

Prin urmare, se anunta o vara foarte Sex and the City!

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*