Home » Filme

Rush Hour 3 – I am Yu, he’s Mi

25 October 2007 scris de 2 comentarii

Am ras la Rush Hour, a fost ok si Rush Hour 2, dar la Rush Hour 3 am ras chiar si dupa ce l-am vazut de trei ori.

Chris Tucker si Jackie Chan fac un cuplu de comedie super: unul se ia prea tare in serios, celalalt nu e demn de luat in serios. Rush Hour 3 nu aduce ceva nou, este plin de clisee, asa cum spun cronicile pe care le-am citit despre acest film. Totusi, este god damn funny si chiar nu merita ratat. Replicile istete si amuzante se succed intr-un ritm ametitor, actiunea este plina de suspans si situatiile prin care trec cei doi sunt la fel de incredibile si surprinzatoare cum v-ati obisnuit.

Nu stiu ce as putea sa va spun ca sa nu stric poantele geniale din film decat ca am iesit de la Rush Hour 3 lesinata de ras, repetand impreuna cu Victor si Cip “I am Yu, he’sMi. No, you’re not Mi, he’s Mi.” (pentru cunoscatori numai). Uitati-va la trailer si credeti-ma pe cuvant ca nu ati vazut nici macar o mica particica din ce va asteapta in film.

Nu spun in nici un caz ca Rush Hour 3 ar fi vreun film genial, dar daca vreti sa radeti pana cand va doare burta intr-o seara cu prietenii va recomand sa mergeti sa il vedeti.

Nota: 6.5/10


2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*