Home » Concerte

Rock in Progress – un experiment nereusit

4 July 2013 scris de Niciun comentariu

rock-in-progress1Vinerea trecuta m-am grabit sa ajung in Hard Rock Café pentru a vedea mult asteptatul concert al insrumentistilor: Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Rusak , intitulat Rock in Progress.Si bine ca nu m-am grabit prea mult pentru ca desi programat pentru 21 30, scena s-a populat de-abia pe la 22 30, cu un Hard Rock Café pe jumatate gol dar cu terasa de vara plina.

Totul la prima simtire

Dar mai intai sa va fac cunostinta cu conceptul acestui spectacol:cei doi se intalnesc pe scena si toata cantarea va fi in prima auditie si compusa pe loc. Totul se bazeaza pe inovatie si pe felul in care stilurile celor doi se adapteaza in asa fel incat sa iasa ceva melodios si armonios .Si uite asa ar fi trebuit sa fie o experienta interesanta si de bifat., pentru ca Raul Rusak este considerat “cel mai bun instrumentist din Romania” iar Ovidiu Lipan Tandarica nu mai necesita nici o prezentare.

rock-in-progress2

Nu s-a simtit la fel

Si totusi: ceva nu s-a legat. Concertul a inceput cu un solo de tobe foarte apreciat si plin de enrgie si parca deodata am auzit si clapele, dar ca si cum ascultam in acelasi timp doua melodii diferite. Hmmm!!! Si m-am intrebat unde e legatura aceea pe care de fapt se bazeaza tot conceptul concertului? Am observat ca si publicul a simtit asta pentru ca aplauzele veneau mai mult cand fiecare canta singur. Cam asa s-a derulat intregul concert.

O a doua sansa

Probabil m-as mai duce o doua oara sa vad o alta improvizatie.Pentru ca pana la urma cam asta a fost cantarea de vineri.Si poate ca a doua oara o sa le iasa ceva mai armonios si o sa se completeze mai bine muzical.

Fotografiile au fost realizate de Mirela Husaru la concertul Rock in Progress (Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Rusak), pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*