Home » Restaurante, Terase

Restaurant Arcade – vila boema si sala romantica de bal

14 July 2009 scris de 7 comentarii

KoolRank: 7.5/10restaurant arcade6

atmosfera si design: 7.5/10

meniu: 8/10

servire: 7.5/10

preturi: 7/10

O vila eleganta, o zona linistita, bucatarie reusita si usoara si servire amiabila. Acestea sunt ingredientele care garanteaza succesul restaurantului Arcade, situat in zona Aviatorilor pe strada prof. Ion Cantacuzino. Restaurant foarte potrivit pentru o cina romantica, un pranz de afaceri sau o bauta cu prieteni, garantand in acelasi timp capacitate mare, intimitate si o ambianta eleganta si distinta. Atmosfera boema, de inceput de secol trecut, va va face sa indragiti restaurantul Arcade inca din prima clipa si veti trece usor cu vederea elementele care pot deveni deranjante.

Care-i atmosfera in restaurantul Arcade si cum sta la capitolul design interior?

Restaurantul Arcade este situat intr-o vila boema din zona Aviatorilor, localizata pe strada prof. Ion Cantacuzino.restaurant arcade3 Elementele de design impunator vor putea fi observate atat in exteriorul restaurantului, cat si in interiorul acestuia. Spre exemplu, interiorul vilei este dominat de culoarea alb, generand o senzatie de raceala, si de coloanele si arcadele in stilul inceputului de secol XX.

Designul interior este elegant, intim, boem. Spatialitatea deosebita a localului este accentuata de elementele de design interior. Senzatia generala este aceea de sala de bal.

O senzatie mai mare de intimitate este indusa prin prezenta separeurilor si a distantelor mari dintre mesele restaurantului. Mobilierul este clasic de culoare inchisa in anumite saloane si de culoare alba in alte saloane, aducand un plus de sobrietate decorului. Tapetul in modele decorative elegante adauga o nota moderna ambiantei.

Ca si numar de locuri, restaurantul Arcade are 2 etaje si o capacitate de pana la 100 de persoane, restaurant arcade4putand fi avut in vedere pentru petreceri aniversare si petreceri pentru nunti sau botezuri.

Ce mancam si bem bun in restaurantul Arcade?

Bucataria are specific international in restaurantul Arcade, putand fi intalnite aici atat preparate ale bucatariei italiene, cat si preparate ale bucatariei romanesti. Nota de bucatarie exotica in care este prezentat restaurantul este cat de cat justificata intrucat preparatele sunt servite intr-un mod deosebit de elegant si, mai ales, sunt realizate ca imbinari ale diferitelor retete si bucatarii.

Ca si preparate pe care vi le recomand din meniul restaurantului Arcade, as enumera somonul la gratar cu legume la gratar (stiu ca este un preparat clasic si dietetic, dar este minunat preparat in stilul Arcade), pastele si puiul gorgonzolla. Va recomand, de asemenea, cu caldura sa incercati deserturile din meniul Arcade. Spumele, inghetatele, deserturile pe baza de fructe sunt delicioase si usoare, gandindu-se cat de cat si la silueta.

Cum este servirea in restaurantul Arcade?

Servirea este pe masura decorului din punct de vedere al amabilitatii si serviabilitatii.restaurant arcade7 Chelnerii sunt deosebit de politicosi si atenti. Un mic inconvenient pe care il voi remarca este rapiditatea servirii. Promptitudinea nu este un punct forte in ceea ce priveste aducerea meniului, preparatelor sau notei de plata. Dar sa speram ca este vorba doar de cazuri izolate si nu de o regula.

Cash or credit? Cum sunt preturile in restaurantul Arcade?

Preturile sunt medii spre mari. Pot spune ca atunci cand mi-am intrebat prietenii in legatura cu restaurantul Arcade dornica de a afla alte pareri, acesta a fost primul lucru pe care l-au mentionat: faptul ca este un restaurant destul de scump si, mai ales, destul de scump pentru meniu, servire si design interior. Ramane sa apreciati

Unde gasim restaurantul Arcade?

Daca v-am convins sa ii faceti o vizita, restaurantul Arcade este situat in zona Aviatorilor la adresa str. prof. Ion Cantacuzino nr. 8, sector 1, Bucuresti.restaurant arcade1 Rezervari se pot face la numerele de telefon 021 – 260 29 60, 0788 282 772 si 0726 799 799. Restaurantul este zilnic deschis incepand cu ora 12:00 si pana la ultimul client.

Fotografiile au fost realizate in restaurantul Arcade de catre fotografa Dana Roteanu pentru KoolHunt.ro. Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interzisa.

  photo of Restaurant {$surname} Restaurant Arcade
  Program: 12:00 - ultimul client
  Adresa: str. Doctor Ion Cantacuzino, nr. 8,
  Bucuresti , Sector 1 , Romania
  Telefon: 021 – 260 29 60; 0788 282 772; 0726 799 799
  Map of <b>Program:</b>  12:00 - ultimul client
  Yahoo Map - Live Map


7 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*