Home » Stiri cinema

Reese Witherspoon l-a refuzat pe Jake Gyllenhaal de sot

30 November 2007 scris de 1 comentariu

Acum cateva luni va spuneam ca Reese Witherspoon s-a cuplat cu Jake Gyllenhaal, indurerata dupa divortul de Ryan Philippe. Se mai zvonea la un moment dat si ca Reese si Ryan ar fi din nou impreuna, dar a fost doar furtuna intr-un pahar cu apa. Cuplul Reese-Jake rezista in continuare si Reese este mai frumoasa ca niciodata pe coperta revistei Elle din ultima luna.

Ei bine, se pare ca relatia lui Reese cu Jake este intr-adevar din ce in ce mai buna si mai infloritoare, cu exceptia faptului ca Reese a refuzat cererea in casatorie a iubitului ei. Jake a gasit un moment deosebit de romantic pentru a-si cere in casatorie iubita si anume vacanta in Italia in care au fost cei doi.

Ziua in care Jake a cerut-o pe Reese in casatorie a fost una extrem de romantica: cei doi au facut plimbari romantice prin Piazza di Spagna, au vizitat Trinita dei Monti, au luat pranzul la Piazza Campo di Fiori, s-au urcat pe Monte Mario Hill si au luat cina la Zodiaco cafe, unde a avut loc cererea in casatorie.

Din pacate, Reese a refuzat sa isi lege acum viata de cea a lui Jake si in mod oficial, considerand ca nu vrea sa grabeasca lucrurile, acum cand divortul ei abia a fost finalizat. Motivul principal al acestei lipse de graba sunt cei doi copii ai vedetei, pe care ea ii iubeste foarte mult si pe care isi doreste sa se concentreze in perioada imediat urmatoare.

Daca vreti sa vedeti cu ochii vostri cum arata Jake si Reese impreuna, ii puteti vedea pe cei doi pe marile ecrane in Rendition. Planuiesc si eu sa il vad in weekend si mai schimbam pareri dupa.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*