Home » Cadouri de Sarbatori

QuickMobile – gadget-uri fara cusur pentru un Craciun de bun augur!

20 December 2012 scris de Niciun comentariu

quickmobile-pentru-un-craciun-electricSe stie deja, cele mai cautate produse de oferit pe post de cadou cu ocazia sarbatorilor sunt electronicele, datorita nu in mica parte utilitatii lor in aceasta noua e-epoca. In zilele noastre, chiar si in timp de restriste, telefonul, laptopul sau e-reader-ul sunt nelipsite in orice camin, pentru ca isi aduc aportul atat la serviciu cat si la petrecerea timpului liber. Iti poti imagina cum ai trai acum fara mobil? Ei bine, generatia copiilor nostri nu va putea concepe sa traiasca fara tableta – asadar, de ce sa nu ii faci pe plac de-acum micutului tau, in acelasi timp “inarmandu-l” cu uneltele necesare unui viitor care categoric va fi electro-centric?

 QuickMobileeste alegerea numarul unu in Romania in materie de produse electronice, nu doar pentru ca se mandreste cu o atentie neclintita acordata in timp real pietei mondiale de electronice, nu doar pentru ca si-a construit in foarte putin timp de la infiintare o baza de peste un milion de clienti fideli in toata lumea – ci, poate cel mai important, pentru ca toate produsele comercializate de QuickMobile vin cu garantia accesului la QuickService, service-ul in sistem door-to-door. Cine isi permite sa repare gratuit decat acela care stie sa se asigure ca nevoia de reparatii va fi mereu exceptia de la regula?

Rapid si gadget-ar, un Mos Craciun pentru mileniul III

Mosul care cumpara de la QuickMobile este oricare dintre noi pentru ca nimeni nu poate rezista tentatiei unor gadget-uri de folosinta indelungata si calitate garantata: fie ca ai o prietena care tanjeste dupa un e-reader incarcat cu sute de bestsellere, fie un adolescent al carui vis e o tableta unde sa-si sincronizeze interesele cu prietenii, cert e ca sub bradul tau un produs QuickMobile va ocupa loc de cinste. La fel si tu, in inima destinatarului!

Cum vedeam bine anul trecut la cinema, cand faceam cunostinta cu Arthur Christmas, Craciunul a primit un upgrade, iar in Romania responsabilul-sef al proiectului de tehno-emancipare este QuickMobile! Iata deci, cateva dintre vedetele din gama de produse de pe quickmobile.ro, pe care Raluk i le recomanda “mosului” hip, pe val si constient ca epoca informatiei a rescris definitia cadoului perfect:

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*