Home » Magazine

Pixie Shoes (prima)varatic – faceti cunostinta cu zanele noii colectii!

9 March 2012 scris de Niciun comentariu

Daca 2012 e anul terminus, eu zic sa expiram in “haine de duminica”, si pantofiori asijderea! Cred ca toate veti fi de acord cu politica asta… daca nu si cu teoria apocaliptica – de fapt, sa fim sincere, n-avem nevoie de pretexte pentru o runda sanatoasa de shopping :) Mai ales acum ca s-a crapat de primavara, e rost de umblat prin magazine un weekend intreg pentru updatarea garderobei – dar pentru pantofi, e suficient site-ul Pixie Shoes, proaspat gatit pentru primavara/vara!

Parafrazand-o pe Oprah, tot cu picioarele pe pamant, dar incaltate-n Pixie

Pixie Shoes, pantofii pentru zane – chiar asa arata! – despre care v-am mai vorbit, s-au reinnoit cu modele care mai de care mai “vedete”, la tanc pentru noul sezon. Impunandu-se pe piata prin lucratura manuala, atentia la detalii, imbinari indraznete de culori si appliqué-uri care aduc un zambet larg pe gura purtatoarei, acestia sunt pantofii care cer povesti la fel de magice ca a lui Dorothy. Doar ca Pixie Shoes ne transpun in taram magic cand ciocnim calcaiele – nu ca acasa te simti cu ei in picioare, ci ca-n New York, pe catwalk!

Au incropit, deci, fetele cochetele o serie noua de incaltari, in culori pudrate cu praf magic de zana, pe numele lor: Daisy, Zinaida, Zoya, Lily, Vera, Kay, Alice, Isabel, Laure, Jun si Chloe (peeptoe-ul cu fluturasi, preferata mea). Fie ca esti fana a pantofiorilor comozi, fie ca vrei sa-l epatezi pe Print intr-o seara mai de inalta societate, gasesti Calitate si Frumos intr-o impletire desavarsita pe rafturile Pixie Shoes: escarpeni, peeptoes, mocasini, brogues, sandale sau balerini, toate-s la indemana ta, pe adorate si pe luate!

Fashionistele la linia de start! Pe locuri, fiti gata, shop!

“Ele”, proaspat venitele, sunt eroine frumoase, intelepte, curajoase, ironice, dar mai ales pline cu stil, si ne vor improspata dulapioarele cu tonurile lor vivace si siluetele delicate. Mai aproape de pantoful de clestar proverbial, nici c-am putea ajunge, iar creatoarele Pixie Shoes chiar ne indeamna sa ne croim propriile basme, asortate cu pastelurile noii lor colectii. Asadar, frunzariti-le AICI si gasiti perechea de vis care vine ca turnata in povestea voastra :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*