Home » Filme

Perfect Stranger – departe de Basic instinct

27 May 2007 scris de Niciun comentariu

“Toti au secrete, dar nu toti stiu sa le pastreze. Cat de departe ai merge pentru a pastra un secret?” – sub acest tagline se anunta filmul Perfect Stranger. Si raspunsul se pare ca este “foarte departe”, dupa cum demonstreaza rasturnarile de situatie si finalul neasteptat.

Filmul este un thriller excelent – te tine in permanenta in suspans si de fiecare data cand crezi ca ai inteles ce se intampla si cine este “suspectul“, are loc o intorsatura de situatie si lucrurile apar dintr-un cu totul alt unghi.

Halle Berry arata excelent si isi joaca rolul bine, Bruce Willis arata, dupa gustul meu, putin imbatranit si nu face mare lucru – aparitiile sale se rezuma la doua zambete si cinci ocheade aruncate unor femei. O prezenta foarte reusita in film este cea a actorului Giovanni Ribisi, colegul hacker al lui Halle.

Filmul Perfect Stranger se pare ca a fost filmat initial cu trei finaluri diferite, fiecare final incriminand un alt personaj. Acest lucru se vede putin si in film – este un film care vrea sa ne pacaleasca, nu vrea sub nici o forma ca noi sa intelegem pe parcurs cine este criminalul. Filmul se joaca in permanenta cu spectatorul, nelasandu-l sa vada dincolo de aparente. Putin incorect, nu?

Ceea ce nu a reusit filmului a fost sa fie un nou Basic Instinct. Se poate citi printre randuri speranta filmului de a deveni un nou thriller erotic, marca basic instinct. Ceea ce nu a si reusit insa…

Nota: 6.5/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*