Home » Stiri cinema

Penelope Cruz – woman on top of Orlando Bloom

3 March 2007 scris de Niciun comentariu

Cine spunea ca in ultima vreme lumea celebritatilor este plictisitoare? Si mai ales cine spunea ca Penelope Cruz s-a cumintit?

Aruncand un ochi pe CelebrityWonder.com, dorind sa citesc despre onoarea acordata lui Jude Law (discutam asta mai incolo), mi-a sarit in ochi un articolas deosebit de surprinzator – Penelope Cruz si Orlando Bloom au fost prinsi sarutandu-se in seara Oscarurilor.

Sursele spun ca cei doi au flirtat toata noaptea la petrecerea dinaintea decernarii premiilor Oscar, neputandu-si lua mainile unul de pe celalalt. De asemenea, au continuat sa flirteze si in seara Oscarurilor, lasandu-le tuturor impresia ca sunt de nedespartit.

Parca abia in noiembrie citeam pe dailymail despre noua idila dintre Orlando Bloom si Kirsten Dunst – A new love blooms for Orlando… Kirstin. Si parca tocmai acum mai putin de o luna, am carcotit despre idila scandaloasa dintre Penelope si Martinez.

Si, ce spuneam despre Penelope si faptul ca isi alege partenerii din topul Sexiest Men Alive? Hai sa facem pariuri… oare cine urmeaza?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*