Home » Filme

Penelope Cruz si Sexiest Men Alive

8 December 2007 scris de 2 comentarii

Pe coperta editiei romanesti a revistei Elle din luna februarie se afla poza lui Kylie. Editorialul vorbeste despre Kylie Minogue si lupta ei pentru supravietuire. Kylie sustine ca ceea ce a ajutat-o sa treaca peste cancerul de san a fost iubirea lui Olivier Martinez. Actorul de origine franceza, Olivier, si Kylie sunt impreuna de aproape 4 ani de zile. Sau ar fi mai bine sa spunem “erau”…

Un intreg public se emotioneaza citind despre iubitul model, Martinez si partea feminina isi imagineaza deja o casnicie cu un barbat fidel ca el.

Peste o saptamana aflam ca cei doi se despart, dupa o frumoasa relatie de 4 ani, ba chiar mai mult ca el ii da ei papucii la telefon. Peste inca doua zile aflam stirea bomba: Olivier este surprins sarutand-o pe Penelope Cruz.

Eu daca as fi paparazzi si as vana noi idile, cred ca as sta numai pe langa Penelope. Dupa ce i l-a furat (sau nu, cine stie) pe Tom Cruise lui Nicole Kidman, a avut o relatie de lunga durata cu Matthew McConaughey destul de tumultuasa, a fost acuzata de relatii cu Almodovar, de lesbianism cu Salma Hayek si a fost numita de presa “consumatoare de barbati”… este clar ca actrita spaniola poate fi o reala sursa de surprize.

Este Penelope o amenintare pentru relatiile fericite de la Hollywood? Sau poate pur si simplu actrita isi alege iubitii din paginile People Magazine – Sexiest Men Alive si Martinez era urmatorul pe lista?

2 comentarii »

  • IgorCreation said:

    Nu stiam ca Penelope este atat de controversata. Totusi, faptul ca se despart, apar noi idile (intre ei) este deja un trend si un truc pentr si mai multa publicitate gratuita. Nu conteaza pozitiv/negativ!

    go penelope go

  • Vicky Cristina Barcelona - Life is the ultimate artwork - KoolHunt.ro - filme, localuri, monden said:

    […] nu fie inca una din seria nenumaratelor aventuri cu celebritati a lui Penelope, subiect despre care am mai comentat – lista aproape completa […]