Home » Oscar 2011

Oscar 2011 – livechat powered by KoolHunt.ro & FilmeTari.com

27 February 2011 scris de 2 comentarii

Pentru lista completa a castigatorilor Oscar 2011 click aici

La ora 3:00 AM., ora Romaniei, incepe festivitatea celei de-a 83-a editii a premiilor Oscar – editia 2011. Aveti aici lista completa de nominalizari Oscar 2011 si lista de predictii castigatori Oscar 2011 a echipei KoolHunt.ro – pe care am tot pariat cu prietenii, deci speram sa fi avut partial macar dreptate. Gazdele Oscarurilor 2011 vor fi Anne Hathaway si James Franco.

Echipa KoolHunt.ro impreuna cu alti cinefli somnambuli s-au adunat in Il Giardino Segreto aproape de Piata Unirii pentru a urmari si dezbate in direct decernarea premiilor. Daca nu ati ajuns alaturi de noi va asteptam cel putin pe livechat-ul organizat de noi impreuna cu FilmeTari.com sa comentam si sa aruncam cu rosii atunci cand este cazul.

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=90cce2a799″ _mce_href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=90cce2a799″ >Oscar 2011 livechat by KoolHunt.ro &#038; FilmeTari.com</a>

2 comentarii »

  • Ioana said:

    The King’s Speech – The Winner:) I’m very happy:)

  • florentin said:

    Ma bucur pentru filmul asta, pentru Colin, dar imi pare putin rau pentru 127 de ore. Performanta actoriceasca si aici, Franco joaca singur mai bine de o ora, ca Tom Hanks care ducea singur greul filmului in Naufragiatul.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*