Home » Filme

Ocean’s 13 – au mai imbatranit baietii

16 July 2007 scris de 1 comentariu

Ca tot spuneam ca aceasta este vara sequel-urilor, pe langa continuarile de la Fantastic Four, Pirates of the Caribbean, Die Hard si Shrek, regizorul Steven Soderbergh a hotarat sa fie si producator al mult-asteptatului film Ocean’s Thirteen, aducandu-l de data aceasta ca adversar al gastii lui Danny Ocean pe Al Pacino.

Filmul este o reeditare a Ocean’s 11, poate cu actiune putin mai incurcata. Chiar daca nu trebuie sa ne asteptam la ceva deosebit, ceea ce va pot spune cu siguranta este ca Ocean’s 13 se inscrie cu succes in seria Ocean, a carei fana eu una sunt. George Clooney declara intr-un interviu ca aceasta este partea cea mai spectaculoasa a seriei Ocean. Nu pot spune ca am fost de acord, dar va pot spune ca trucurile ingenioase si replicile pline de haz nu vor lipsi.

Pot spune ca am simtit o lipsa a suspans-ului si o anumita lentoare in desfasurarea actiunii cu care nu eram obisnuita. Al Pacino nu face un rol deosebit si nu este o prezenta marcanta a filmului, desi se incadreaza bine in peisaj.

Capitolul la care a stat cel mai prost filmul a fost, dupa parerea mea, capitolul feminin. S-a simtit lipsa Juliei Roberts si, mai ales, lipsa Catherinei Zeta-Jones, care s-a potrivit perfect in rolul din Ocean’s 12. Nu vreau sa fiu rea, recunosc ca Ellen Barkin arata bine in tinerete. Dar cei 54 de ani ai ei se vad si chiar nu i-as recomanda sa faca reclama la creme anti-rid.

Capitolul masculin este la fel de bine reprezentat cum ne-am obisnuit. Fetelor, va veti putea delecta ochii cu Brad Pitt, George Clooney si Matt Damon (pe care il cam strica nasul fals din film), toti aratand la fel de bine ca de obicei :)

Nota: 6.5/10

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*