Home » Evenimente

Nu rata Creative Fitness Intensive Program pe 13, 15, 16 si 18 martie!

4 March 2014 scris de Niciun comentariu

165953_211773228944974_1046434258_nFundatia Friends For Friends te provoaca la o noua sesiune de antrenare a muschiului creativ: Creative Fitness Intensive Program pe 13, 15, 16 si 18 martie la Bucuresti. Sandra Ghitescu isi face bagajele si vine special de la Hub Viena sa te antreneze impreuna cu Vlad Ioan Tausance care, intre timp, isi face incalzirea cu programele customizate Creative Fitness pentru companii.

Echipa FFFF arde butoanele ca pe calorii, sa fie totul pus la punct pentru inceperea Creative Fitness Studio, iar pisica Elena isi ia in serios rolul de talisman si toarce prin toate colturile mansardei din Brezoianu 4, unde vor avea loc antrenamentele muschiului creativ.

Ce ai tu de facut este sa iei decizia de a-ti schimba perspectiva din care privesti problemele si sa vrei sa inveti tehnici prin care sa le poti da cu usurinta un nou twist, de fiecare data cand vei avea nevoie.

Daca de obicei nu e chiar placut sa iti aduci problemele cu tine la o intalnire, noi chiar te rugam sa te gandesti la o situatie in care te-ai blocat si sa vii cu ea la noi. Abia asteptam sa dezvoltam impreuna un plan de solutii pe care sa le poti implementa imediat ce pleci de aici.

La aceast? prima editie Creative Fitness Studio (din cele doua de anul acesta) ne intalnim pe 13, 15, 16 si 18 martie.

Ca sa putem acorda atentia necesara fiecarui tip de problema/situatie cu care vin participantii, locurile sunt limitate. Profita de acest reminder si intra sa te inscrii acum.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*