Home » Evenimente

Noaptea Zburatorilor: Povestea continua!

12 November 2013 scris de Niciun comentariu

POSTER EVEchipa “Ultimul Zburator” continua, asa cum a promis, sirul de evenimente care pregatesc lansarea primului film in realism magic din Romania, care va avea loc pe 14 februarie 2014 – Valentine’s Day. Sambata 16 noiembrie, incepand cu orele 19:30, in clubul Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni, nr. 55) sunt asteptati toti cei care mai cred in zburatori.

Acesta este al treilea din seria de evenimente inedite organizate de Asociatia Culturala “Promissum”. Dupa galagia din 26 septembrie facuta de cei 110 motociclisti care au traversat Bucurestiul, cu ocazia lansarii trailerului oficial, a urmat evenimentul “Comorile Trecutului” de la Biblioteca Academiei Romane cand a fost prezentat Manifestul Cultural “Promissum”, crezul care sta la baza filmului “Ultimul Zburator”. A sosit momentul unui nou eveniment plin de magie: Noaptea Zburatorilor!

In aceasta seara vor fi inmanate premiile primului concurs “Ultimul Zburator” chiar de catre personajul principal al filmului, actorul Gabriel Dutu: bilete la concertul trupei Holograf din 25 noiembrie de la Sala Palatului, vouchere la cel mai complex spa din Bucuresti si multe altele.

“Spre miezul nop?ii, cei care indraznesc sa creada alaturi de noi si vor veni la petrecere, vor avea ocazia sa participe la tombola pentru marele premiu surpriza al serii. Important este ca biletul castigator sa fie completat de un cuplu, pe sistemul: nu poate exista zburator fara ispita lui feminina.” ne-a declarat Ovidiu Georgescu, regizorul si producatorul filmului.

In aceasta seara, in compania actorilor si a realizatorilor, se va putea degusta pentru prima oara bautura magica a zburatorilor: Trascaul, oferit cu sprijinul Khortytsa Vodka. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala “Promissum” in parteneriat cu Koolhunt.ro, iar intrarea este libera pentru toti cei care mai cred in zburatori.

fbcover2 -UZ Noaptea Zburatorilor

Ultimul Zburator” este un film independent, realizat in totalitate din finan?are privata, produs de Asociatia Culturala “Promissum” si distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*