Home » Filme

Next – capcana viitorului, din nou…

10 June 2007 scris de 3 comentarii

If you can see the future, you can save it. Corect, nu?

Personajul lui Nicolas Cage este, la prima vedere, un magician din Las Vegas, care isi delecteaza spectatorii cu mici trucuri. In realitate, personajul lui Nicolas poate prevedea viitorul – vede cu 2 minute in viitor – si schimba evolutia fireasca a lucrurilor. Mai mult, el vede toate posibilitatile de schimbare a viitorului – toate finalurile posibile.

Subiectul nu este inedit, dat fiind inclusiv faptul ca de curand am putut vedea pe marile ecrane Deja Vu, film cu subiect asemanator. Totusi, filmul reuseste sa nu fie rasuflat – probabil ca tot farmecul sau se petrece in mintile spectatorilor, care imping actiunea mai departe decat filmul.

Next reuseste sa fie un film plin de suspans si incitant totodata. Efectele speciale sunt reusite, iar finalul este o intorsatura simpatica de situatie – desi multi dintre noi se asteptasera la el. Un alt plus al filmului este durata – 96 minute – care ne face sa traim la intensitate maxima momentele.

Julianne Moore
joaca rolul agentului care incearca sa il convinga pe Nicolas Cage sa ii ajute intr-o actiune anti-terorista, iar Jessica Biel joaca rolul iubitei lui Cage. Jessica a reusit sa ma surprinda, fiind o aparitie mult mai placuta decat in filmele in care am vazut-o pana acum.

In concluzie, un film nici prea-prea, nici foarte-foarte. Dar ok, de weekend…

Nota: 6/10

3 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*