Home » Cadouri de Sarbatori, Magazine

Nemira decoreaza bradul cu povesti, la pachet si la reduceri!

20 December 2012 scris de Niciun comentariu

Nemira-Pachete-Cadou-38Reducere-Craciun

Mos Craciun-ul editurii Nemira face din noi exploratori de lumi. Cartile, oazele de evadare pentru aceia dintre noi care acolo ne hranim pofta de nou, de incitant, de aventuros, umplu acum sacul Mosului, deja legate in pachete special compuse pentru preferintele fiecaruia.

Taramuri nebanuite, la care avem acces traversand dintr-o propozitie mapamondul sau imaginatiile demiurgilor, aventuri care ne tin in priza sau povesti de dragoste care ne aduc lacrimi in ochi – toate se astern in fata Cititorului ca arhipelaguri ce-si asteapta conchistadorii. Calatorii inestimabile ne asteapta incapsulate in pachetele de cartile oferite cu 38% reducere de Editura Nemira, pentru cei care cunosc bucuria lecturii si vor s-o impartaseasca si cu cei dragi.

Ladies and gentlemen… and everybody else!

Nemira-Pachete-Cadou-Craciun-J.Barnes-Iubire-S.C.Modignani-A.C.ClarkeLa pachetele de carti Nemira gatite de sarbatori contribuie ingrediente variate, in functie de cui vom vrea sa ii servim pe tava magia lumilor dintre coperti: parintilor, copiilor, prietenilor, angajatilor, colegilor sau partenerilor de afaceri… Femeilor, barbatilor si indecisilor – oricare ar fi destinatarul, Nemira sigur l-a avut in vedere cand a intocmit pachetele festive.

Pentru fanul SF abia initiat in tainele genului, cele patru Odisee ale lui Arthur C. Clarke, Mare Maestru al stiintifico-fantasticului, vor deschide noi orizonturi in dimineata de Craciun; acea doamna speciala din viata ta va aprecia urechea plecata atent la preferintele ei de Cititoare, de care vei da dovada oferindu-i in dar unul din Pachetele Lady; iar, daca ai luat aminte cand colegul de suferinta corporatista se lansa intr-o oda catre suspansul si creativitatea lui Raymond Chandler, iata cum si lui ii poti face viata mai… misterioasa!

Cand cuvintele insirate pe-o felicitare nu spun tot…

Nemira-Pachete-Cadou-Craciun-Cea-Mai-Buna-Colega-Cel-Mai-Bun-ColegComplimenteaz-o pentru eleganta ei apeland la cuvintele unor autori bestselling, trezeste-i curiozitatea pentru lumile dintre coperti mai distantate decat ale revistelor de scandal, dar la fel de incitante… sau spune-i subtil “Te iubesc!” Ai si tu in cercul de prieteni un ipohondru panicat si fatalist care-ti mananca zilele prezicand cum vor intra in sac? Acum, in prag de 21.12.2012, fa-i hatarul si informeaza-te de la un expert in materie de Apocalipsa… ca sa ciocniti paharele cu sampanie la 1 ianuarie in deplina cunostinta de cauza!

Iar, ca rezolutie de an nou, daca ne reintalnim cu bine in 2013, sa fie la o vorba despre urmatorul roman al lui George R.R. Martin, si nu urmatorul episod din vreun reality show tembelizant!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*