Home » Localuri, Restaurante

Nana Natural Food – pranzul de toate zilele, servit cu dragoste

26 July 2013 scris de 4 comentarii

nana-natural-food1KoolRank: 10/10

atmosfera & design interior: 9/10

meniu: 10/10

servire: 10/10

preturi: 10/10

Cauti un loc cu mancare gatita care sa nu-ti dea senzatia de cantina, dar nici sa nu fie prea simandicoasa si sa-ti saraceasca buzunarul? Nana Natural Food se pare ca a gasit solutia salvatoare pentru pranzul din timpul saptamanii. Micul bistro te seduce cu un alt meniu in fiecare zi, cu preparate pregatite cu grija, intr-un decor cochet.

Care-i atmosfera in restaurantul Nana Natural Food si cum sta la capitolul design interior? 

nana-natural-food2

Nana Natural Food se afla intr-o vila din cartierul Aviatorilor si iti ofera loc in doua incaperi, una plina de mancaruri, alta la subsol, dichisita frumos si, in plus, te asteapta si pe terasa. Cand am fost eu, terasa betonata avea doar cateva elemente de decor si umbrele rosii personalizate cu un brand de bere. Proprietara mi-a spus ca urma ca terasa, cu iz grecesc zicea ea, sa inverzeasca cu plante atarnatoare, lucru de bun augur. Sufrageria primitoare de la parter te gazduieste la cele cateva mese si iti ofera un cadru de luat masa cat se poate de cald decorat cu tablouri, rame si lampi care imprastia o lumina familiara. Atmosfera calda este completata si de muzica deosebit de calma, care te face sa-ti priasca mancarea.

Ce mancam si bem bun la restaurantul Nana Natural Food? 

nana-natural-food3

Multe feluri de mancarea gatita cu grija te asteapta pe tejghea. Vei avea tendinta sa-ti pui de toate cate putin din supele, aperitivele, felurile principale si deserturile lor. Zic, cate putin, ca poti cere si jumatate de portie. Cel mai simplu, intri pe pagina lor de Facebook si vezi acolo meniul fiecarei zi. Pe langa preparatele clasice ca snitel de pui, fasole batuta sau ciorba de burta, la micul bistro poti avea surprize ca orez cu curry si alune, vitel in crusta de ierburi sau placinta macedoneana cu spanac.

Eu am ales porc in crusta de cafea, bine facut, dar si destul suculent. Am combinat friptura cu niste vinete coapte cu rosii, cu gust divin. Am zis “Da!” si unor clatite cu ricotta si spanac, clatite care pur si simplu se topeau in gura. Desertul a fost incununat cu un cheesecake simplu, cu gust apropiat de pasca. La desert, ai mai putea sa-ti infuzezi papilele gustative cu tort krantz sau dobos, tot felul de checuri si tot felul de prajituri, care cu bezea, care cu iaurt sau vreo alta combinatie delicioasa.

De baut, daca e sezonul, trebuie sa alegi socata de casa, care te ademeneste cu gustul un pic acidulat si cu echilibrul perfect de dulce-acrisor. Mai poti incerca si fresh-urile si cocktail-urile de fructe sau limonada, toate preparate in casa.

Cash or credit? Cum sunt preturile in restaurantul Nana Natural Food?

nana-natural-food4

Fie ca ai bani cash, fie ca platesti cu cardul, preturile de la Nana Natural Food sunt cat se poate de cuminti. Pentru doua persoane am platit 60 RON. Ca sa-ti faci o idee, o supa este 8 lei, o salata 3 – 6 RON, felurile principale variaza intre 4 si 6 RON suta de grame, iar deserturile sunt 5 RON.

Cum suntem serviti in restaurantul Nana Natural Food? 

Nu exista un meniu fizic, decat cel de pe tablita de la intrare, iar atunci cand ajungi in bistro esti invitat in camera cu bunatati si ti se prezinta preparatele. Personalul este rabdator sa te treaca prin tot meniul, dar te-ai putea simti un pic agasat de faptul ca ti se zice tot timpul ca pretul este la o suta de grame si de regula felurile de mancare depasesc acest gramaj. Totusi daca tu vrei doar jumatate de portie, se rezolva fara nicio umbra de iritare.

nana-natural-food8Cand sa venim la Nana Natural Food si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Bistroul este locul perfect pentru luat masa in timpul saptamanii atunci cand vrei sa ai o varietate marisoara de preparate care sa le imbine pe cele clasice cu cele mai putin cunoscute din bucatariil lumii. Asadar pentru o masa cu colegii de serviciu sau cu familia, Nana Natural Food este locul unde trebuie sa vii, macar o data.

Unde gasim restaurantul Nana Natural Food?

Micul restaurant se afla intr-o zona de case de pe langa Aviatorilor, pe  Strada Emanoil Porumbaru nr. 28. Suna la 021 313 0035 pentru rezervari sau comenzi speciale. Programul este luni-vineri de la 10 la 20 iar sambata de la 12 la 17.

Fotografiile au fost realizate de Sorin Florea in restaurantul Nana Natural Food de pe str. Emanoil Porumbaru pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

nana-natural-food5nana-natural-food13

nana-natural-food14nana-natural-food15nana-natural-food17nana-natural-food18
nana-natural-food12nana-natural-food11nana-natural-food10nana-natural-food9nana-natural-food7nana-natural-food6

 

4 comentarii »

  • Nana Natural Food – slow food, cu dragoste | Koolhunt.ro - Vezi Bucurestiul cu alti ochi said:

    […] [Nana Natural Food s-a mutat la o noua adresa] […]

  • sfinx said:

    pff ce pofte de graviduta am =))

  • Bogdan D. said:

    Am fost si eu ieri pe aici, dupa amiaza tarziu, dupa ce se sparsese gasca de la pranz. Era relativ pustiu, m-am asezat pe terasa si am servit:
    -canneloni cu spanac, cred ca se numea – foarte bun;
    -scoici la gratar cu garnitura de legume la gratar – delicioase scoicile, legumele nu chiar din gama mea preferata;
    -fresh-ul de portocale este de asemenea foarte bun;
    Atmosfera si servirea au fost placute, destinse. Preparatele sunt facute din ingrediente de calitate, iar preturile sunt absolut decente pentru ce primesti in farfurie.
    In concluzie, este un loc unde poti manca zilnic, daca te numeri primtre norocosii care locuiesc in zona… sau chiar si pentru cei ce lucreaza in apropiere.

  • irina m said:

    Gazpacho, mâncarea iute tunisian? cu pui ?i legume sau mâncarea de linte, conopid? zdrobit? cu sos de ulei de m?sline, iaurt ?i usturoi, sau vi?elul la gr?tar cu ierburi ?i vin, puiul la gr?tar cu sos de soia ?i susan, somonul provençale ?i celebra cheesecake – pentru care Nana este recunoscut?, dat fiind c? nu folose?te arome, ci doar o crem? de brânz? – sunt toate inven?iile sale. Pâinea este preg?tit?, dospit? ?i coapt? tot diminea?a, la fel ?i pastele.Aaa,am uitat sa spun tot aici s-a inventat roata,scrisul si praful de pusca.PATETIC!!!!!
    Publicat de Claudia Popa la 8 septembrie 2012, 07:00 in http://incomemagazine.ro/articole/grabeste-te-incet-la-masa

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*