Home » Filme

My Best Friend’s Girl – replici bestiale intr-un film de trecut cu vederea

16 November 2008 scris de 1 comentariu

Cu ce-am ramas dupa My Best Friend’s Girl? Cu cateva replici noi cu care sa ma tachinez cu iubitul. “The funniest thing that will ever come out of you is me” :))

Asteptari inselate, dar distrate…

Am venit cu asteptari legate de My Best Friend’s Girl, asteptari create de trailerul destul de reusit. Ca orice trailer reusit, acesta continea – in mod evident si ironic – singurele poante ca lumea my best friend’s girldin film. Ma asteptam sa fie un film in tonul lui How to lose a guy in ten days – o capodopera a comediilor romantice din punctul meu de vedere.

Asteptarile mele crescusera pe fondul regiei lui Howard Deutch, care s-a implicat cu succes si in regizarea filmului The Whole Ten Yards. Kate Hudson este o actrita de comedie romantica simpatica, pe Jason Biggs il suport cu greu, dar trebuie sa recunosc ca uneori o mai si nimereste si joaca in comedioare dulci si acceptabile, iar Dane Cook arata si joaca surprinzator de sexy in My Best Friend’s Girl, dupa cum observasem tot din trailer. Distributie simpatica, regie ok, subiect incitant, ce ar putea merge rau?

Mi-e greu sa raspund la intrebare, dar in mod sigur echipa filmului My Best Friend’s Girl a gasit raspunsul. Eu am preferat sa nu mai analizez atat si am ales sa ma distrez cu cele cateva dialoguri si situatii amuzante. Si nu am reusit sa nu remarc intre timp ce bine arata Dane Cook. Miami…

Dialoguri incitante si memorabile intr-un film usor de trecut cu vederea

Chiar daca situatiile, desfasurarea actiunii si jocul lui Kate Hudson complet lipsit de sare si piper, my best friend’s girlne pot ajuta sa uitam rapid acest film si sa il trecem in categoria “it was fun worthwhile”, totusi au existat 2-3 scene si cateva replici care m-au distrat si peste cateva zile de la iesirea din sala de cinema. Sa nu uitam cum si-a pierdut Jason Biggs spranceana.

Sau sa nu uitam cumva de replicile de genul “I would kick you in the ass, but my foot might get sucked in” sau “Well I would kick you in the dick, but my foot might get Herpes”.

Cons & pros

Cum a reusit My Best Friend’s Girl sa treaca pe langa o comedie romantica reusita si sa ajunga un film de care nu isi va aminti nimeni dupa ce va trece pe DVD? Ei bine, prin situatii nu foarte amuzante, prin actiune lungita si plictisitoare, prin lamentari fara rost si prin dialoguri nu atat de amuzante pe cat se doreau.

Ce a mers totusi bine? Dialogurile dintre cei 2 viitori indragostiti sunt istete si provocatoare, Alec Baldwin si aparitiile lui merita toti banii.

Pentru cine este My Best Friend’s Girl un must-see? Pentru cmy best friend’s girlei care au chef sa se distreze, relaxeze, sa prinda o seara fun cu partenerul.

Cine ar trebui cu orice pret sa ocoleasca My Best Friend’s Girl? Cinicii care vor sa vada ceva deosebit. This ain’t it honey… De asemenea, fetele scarboase. Scena cu linsul kebap-ului si inca 2-3 astfel de scene sunt pur si simplu odioase.

Nota IMDb: 5/10

CoolRank: 5.5/10

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*