Home » Filme

Mr. Brooks – un criminal cu sarm si stil

31 July 2007 scris de 2 comentarii

Am ajuns foarte tarziu la cinema la Mr. Brooks si asta mai ales pentru ca am auzit ca ar fi un film nasol. A fost orice numai nasol nu, din punctul meu de vedere si asta se reflecta atat in nota mea, cat si in nota de pe imdb (7.7/10).

Mr. Brooks nu este un film scary sau violent, desi este despre un criminal in serie psihopat si un pic fara o doaga. Este chiar o comedie, daca stii sa o iei ca atare. Daca nu, este un film demi-psihologic, cu un pic de umor de situatie. Mai mult, filmul nu este facut dupa un sablon, dupa un stereotip. Surprinde, incita si te tine treaz…

Mr. Brooks este un criminal in serie. Un criminal in serie istet, putin sarit de pe fix, plin de sarm, care are o viata aproape perfecta. Mr. Brooks are o companie de succes, o nevasta superba si care il iubeste, o fata de facultate si multi bani. De asemenea, Mr. Brooks are un prieten imaginar (aici am simtit o usoara aluzie la Fight Club – dar este posibil ca eu sa simt peste tot aluzii la Fight Club, intrucat este un film de referinta din punctul meu de vedere).

Mr. Brooks este Kevin Costner, iesit de la naftalina – cam cu multe riduri, dar si cu sarm la pachet. Mr. Brooks este urmarit de o politista ambitioasa – Demi Moore. Demi arata foarte bine si, dupa parerea mea, rolul chiar i se potriveste rolul.

Iar pentru fanele Sex and the City, un motiv in plus sa vada Mr. Brooks ar fi prezenta lui Jason Lewis – frumosul iubit al Samanthei in Sex and the city.

Nota: 7.5/10


2 comentarii »

  • Bamse said:

    AI POMENIT NUMELE “FIGHT CLUB” DECI NICI NU MAI TREBUIE CITESTI RESTUL ARTICOLULUI :D =)) o sa vad si eu filmul pentru a ma convinge de ceea ce ai zis tu in legatura cu “prietenul imaginar” “si ajungerea” cu/fara voie la MAGIA FIGHT CLUB :D

  • Raluk said:

    Nu stiu, Bamse, dar eram convinsa – absolut convinsa – ca vei comenta la acest post :P Cand infiintam un fan club pentru Fight Club lovers?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*