Home » Evenimente

Mos Craciun te indeamna la fapte bune pisicesti… la Cafeneaua cu Pisici de pe 15 decembrie!

7 December 2013 scris de Niciun comentariu

cafeneaua-camera-cu-pisiciDuminica viitoare, 15 decembrie, intre orele 13:00 si 19:00, toti iubitorii de pisici pusi pe fapte mari si bune inainte de Sarbatori, sunt asteptati la Cafeneaua cu Pisici, un proiect ajuns la a patra editie si organizat de Camera cu Pisici. Evenimentul se va desfasura in restaurantul Morgan La Dud din Piata Rosetti, str. Sperantei nr. 7.

Adopta sau ajuta o pisica de Sarbatori si fa viata mai frumoasa tie si familiei tale

Cafeneaua cu Pisici isi va deschide portile pentru toti iubitorii de pisici care doresc sa adopte sau sa sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment vor fi prezente si gata de adoptie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care inca isi asteapta familiile, puteti face donatii sau puteti cumpara calendarele Camerei cu Pisici, obiecte handmade (donate de diversi creatori din tara) si prajiturile pregatite cu drag de voluntarele noastre. Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru ingrijirea pisicilor salvate de pe strada. Sunt la fel de binevenite si donatiile in hrana sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicutelor: mancare umeda sau uscata, jucarii, sisaluri, patuturi, pernute sau orice altceva considerati de cuviinta.

Cafeneaua cu Pisici va asteapta duminica, 15 decembrie, cu pisici dornice de mangaiere si joaca

Pisici dornice de mangaiere, calendare pisicoase, articole handmade, prajituri si surprize… acesta este meniul cu care va a?teptam la Morgan La Dud – duminica, 15 decembrie, intre orele 13:00 si 19:00..

Fie ca adopti o pisica sau ajuti material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibila fara sustinerea ta.

Camera cu pisici face viata pisicilor fara stapan mai buna de la an la an

Camera cu Pisici – The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, avand scopul de a salva pisici fara stapan, de a educa oamenii in privinta sterilizarii animalelor de companie si de a incuraja fiecare iubitor de animale sa se implice efectiv in salvarea pisicilor mai putin norocoase.

Mai multe informatii despre CAMERA CU PISICI gasiti pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/

si pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*