Home » Evenimente

Miscarea face bine in ziua de 23 iunie la cea mai mare ora de sport

22 June 2012 scris de Niciun comentariu

Sambata, 23 iunie 2012, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, Dolce Sport impreuna cu Smaratletic si GetFit va invita la cea de-a doua editie a evenimentului “Cea mai mare ora de sport”, unde puteti participa la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc, alaturi de antrenori consacrati. Intrarea este libera si oricine este binevenit absolut oricand la eveniment. Evenimentul incepe la ora 9:00 si va tine 12 ore.

Anul trecut, evenimentul “Cea mai mare ora de sport” a adunat 10 000 de participanti de toate varstele care au avut ocazia sa exerseze diferite tipuri de sport alaturi de zeci de instructori de renume.

Evenimentul va avea 5 scene dispuse conform imaginii alaturate: scena Dolce Sport, scena Suplimente.ro, scena Aqua Carpatica, scena Zumba Fitness si scena Bike.

Printre antrenorii la care veti putea merge la ore ii mentionam pe Razvan Protasievici, Bianca Macarov, Claudiu Ciobanu de la Alexandreea Fitness & Spa si multi altii. Pentru programul Cea mai mare ora de sport complet, click aici.

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*