Home » Dezvoltare personala, Evenimente

Millenium lanseaza fenomenul Steampunk

30 August 2010 scris de 1 comentariu

millenium-press-steampunk

Steampunk. Nu stiu daca ati auzit vreodata despre acest curent al literaturii de fictiune speculativa, dar ar fi bine sa va informati deoarece Millenium Press continua seria antologiilor cu volumul III. Acest volum va fi editat de Adrian Craciun detinatorul blogului cu tematica SF numit CititorSF si va cuprinde in paginile sale povestiri, ce se incadreaza in subgenul pomenit de mine mai sus. Sunt invitati autorii consacrati sau debutantii doritori de afirmare si, desigur, iubitorii genului.

Regulile sunt urmatoarele:

– texte cuprinse intre 20 000 si 60 000 de semne (spatii incluse);

– textele trebuie scrise cu caractere Times New Roman si diacritice;

– documentele in care vor fi salvate textele vor fi de format DOC sau RTF;

– cand terminati, mai aruncati un ochi si abia apoi trimiteti “nascocirile” STEAMPUNK la adresa de mail next@milleniumpress.ro;

– data limita de trimitere a povestirilor este 15 decembrie 2010, ora 24:00.

Ce va promite Millenium Press?

De cealalta parte, Millenium ne asigura ca fiecare participant va primi un raspuns pana la data de 31 decembrie 2010, drepturi de autor pentru textele publicate, 2 exemplare de autor si posibilitatea achizitionarii unui numar nelimitat de exemplare cu discount de 50%.

O initiativa demna de apreciat din partea celor de Millenium Press care darama mitul “scriitorului roman fara nume”. Ai idei nastusnice in materie de SF, tehnologii pe baza de abur sau alte scorneli fantastice, asterne-le pe o foie de hartie sau pe o pagina Word, trimite ce ti-a iesit pe adresa mentionata si vei marca primul tau pas in universul SF sau, cine stie, in cariera ta literara.

Pentru mai multe informatii si lamuriri va sfatuiesc sa accesati Ugly Bad Bear’s Blog.

1 comentariu »

  • Bear said:

    multumiri pentru semnalare!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*