Home » Evenimente

Merinde romanesti de Ziua Recoltei in The Harbour

27 October 2011 scris de 6 comentarii

Daca pe 31 octombrie druizii sarbatoreau Samhain-ul (actualmente Halloween) arzand recolte ca sa imbuneze zeii celtilor, noi pentru ziua de 28, adica maine, va propunem un eveniment mai… putin distructiv! Daca tot trebuie mistuit ceva, hai sa fie o bunatate de masa la restaurant – si nu orice restaurant, ci The Harbour, “portul” din Piata Amzei 10-22! Caci aici Ziua Recoltei va fi celebrata in stil tipi romaneasc, cu un ospat delicios si indestulator.

The Harbour organizeaza maine seara Ziua Recoltei, unde suntem cu totii poftiti, atata timp cat ne anuntam intentia de-a-i trece pragul, printr-un telefon la 0724 388 686 sau 319 72 57. Odata rezervarea facuta, tot ce trebuie sa mai avem in vedere este ca seara festiva incepe de la 20:00 si include o degustare de vinuri din gama Vinul Cavalerului, prezentate pe-ndelete de reprezentantii Societatii Euro Romane de Vinuri de Exceptie – deci vom pleca prea tarziu pentru transportul in comun si prea intoxicati pentru masina personala!

Petrecerea campeneasca pregatita de organizatorii Zilei Recoltei se va desfasura intr-un decor pus la punct special pentru ocazie. Bucurosi de oaspeti vor fi nu doar cei de la carma Harbour-ului, ci si producatorii traditionali care isi vor face aparitia cu panerul plin cu de-ale gurii, toate romanesti desigur. In spiritul traditiei, mesenii vor fi chemati la masa incarcata cu zacusca, pastrama, branza de burduf si alte-asemenea.

Daca esti genul care scotoceste pe internet inainte sa isi tapiseze stomacul, vei descoperi pe site-ul The Harbour o descriere foarte profunda a experientei de-acolo: “[…] toate drumurile duc intr-un port pe pamant. Odata ajuns aici n-ai decat sa te gandesti la toate cate urmeaza”. Un design rustico-maritim, incarcat de laitmotivul portuar, imbracat intr-un surplus de lemn pe care chiar si-n poze parca-l auzi cum scartaie cu povesti, face din acest local spatiul ideal pentru musterii meditativi, filosofi, nostalgici. Dar si gurmanzi!

Asa ca, daca apleci urechea dupa mare – “marea se aude doar daca stai sa asculti” – sau tanjesti dupa bucatele gustoase cu care te-mbiau pe vremuri bunicii de la tara, nu uita ca vineri de la 20:00 The Harbour suspenda prezentul haotic, in favoarea unei calde atmosfere traditionale.

6 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*