Home » Filme

Meet the Robinsons -mai multi si mai simpatici ca The Incredibles

13 June 2007 scris de Niciun comentariu

Desene animate SF, semi-funny si un pic siropoase. In meniu calatorii in timp, dinozauri, scannere de memorie si alte inventii SF, o familie simpatica care va va aminti de The Incredibles sau The Jetsons si un erou negativ care pana la sfarsit devine chiar induiosator.

Nimic special, prin urmare. Meet the Robinsons este un desen animat placut, funny, tocmai bun de vazut in compania unui prieten cu acelasi simt al umorului.

Criticii au fost destul de neinduratori cu filmul, deranjati de prea multa actiune, prea multe personaje, filmare prea rapida si per total multa confuzie. Intr-adevar este bine sa fiti pe faza, intrucat intamplarile se succed destul de repede si au loc destule rasturnari de situatie pentru un film de desene animate.

Ca si siroposenie, bineinteles ca ea nu putea sa lipseasca. Mesajul central al filmului este “Keep moving forward“, iar familia este privita ca cel mai important lucru in viata :)

Din tot filmul, cel mai simpatic mi s-a parut dinozaurul – ma gandeam sa imi inlocuiesc motanul mancacios de acasa cu un astfel de dino.

Colegei mele, Carmen, se pare ca nu i-a placut atat de mult filmul. Asa ca daca vreti sa vedeti si o parere mai acida va invit sa cititi si cronica lui Carmen Bogdan despre Meet the Robinsons.

Nota: 6/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*