Home » Teatru

Mascariciul – omagiul lui Malaele catre teatru si arta actoriei

6 January 2009 scris de Niciun comentariu

Piesa Mascariciul este o adaptare dupa Anton Pavlovici Cehov in regia si interpretarea omului-orchestra Horatiu Malaele. Distributia este completata de Nicolae Urs, care face o treaba excelenta.

In esenta, Mascariciul este un omagiu adus actorului si creatiei acestuia. Malaele gandeste actorul ca fiind un om care isi dedica ce are mai bun din viata personala artei sale.

Relatia dintre cele 2 personaje unice – Malaele si Urs – este atent studiata, iar jocul migalos al actorilor insufletesc piesa intr-un mod memorabil.  Subiectul este simplu: o seara oarecare, o discutie intre doi prieteni care se transforma intr-un spectacol de viata. In acest spectacol, tragedia si comedia se imbina duios si plin de armonie. Cei 2 actori joaca cu mare sensibilitate si fac o echipa perfecta din orice punct de vedere.  

Premiera spectacolului Mascariciul a avut loc in februarie 2005. Daca v-am convins sa vedeti piesa, va invit la Teatrul Bulandra, unde se joaca.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*