Home » Evenimente

Legaturi Bolnavicioase La Un Ceai, proiecte speciala

30 September 2013 scris de Niciun comentariu

legaturi_bolnavicioaseJoi, 3 octombrie, incepand cu ora 18:30 veti putea viziona in cadrul ceainariei La Un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25) filmul Legaturi bolnavicioase in regia lui Tudor Giurgiu. Evenimentul este realizat in parteneriat cu Serial Readers.

Invitata serii va fi Cecilia Stefanescu, autoarea cartii omonime ce a stat la baza filmului. Dupa vizionarea filmului vom sta de vorba cu Cecilia Stefanescu si vom afla cate ceva din tainele transformarii unei carti in scenariu si mai apoi in film.

Legaturi bolnavicioase trateaza un subiect incitant, o poveste de dragoste neobisnuita situata in lumea unor tineri ‘debusolati’, care traiesc sentimente contradictorii. Ei incep sa exploreze misterele dragostei si invata sa suporte ranile provocate de iubire.

La finalul serii vor fi oferite cateva exemplare ale cartii Legaturi bolnavicioase cu autograf celor mai implicati in discutiile de dupa film.

Legaturi bolnavicioase este o productie Libra Film Productions si este distribuit in Romania de Transilvania Film.

Intrarea este libera, insa va rugam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0724 017 318

Parteneri: CinemaRx, KoolHunt, Gratuitor.ro, Teen Press.

Event facebook: https://www.facebook.com/events/486854774744497/?fref=ts

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*