Home » Filme

Lara Fabian se lasa induplecata sa ne cante… dublu!

17 January 2012 scris de 2 comentarii

Pentru prima oara pe meleagurile noastre, Lara Fabian se va lasa adorata la Bucuresti pret de nu doar un concert, ci doua. Initial, ea fusese invitata sa cante pe 17 martie, la Sala Palatului, insa biletele s-au vandut deja ca painea calda – sold-out inca de pe-acum, experienta va avea insa un sequel in ziua imediat urmatoare, pentru ca cei care nu au prins loc in sala sa mai poata redresa situatia. Cat de scurta va fi cea de-a doua fereastra de achizitii, depinde doar de iutimea fanilor care sprinteaza dupa bilete de parca ar fi cusute cu fir de aur.

Nu e nimic deosebit in compozitia hartiei desigur – insa sansa de a o vedea live pe Fabian cantareste greu in sufletul romanilor.

Si nu suntem nici pe departe singurii fani ai impresionantei voci care acum 21 ani isi lansa primul album si continua sa-si creasca portofoliul din succes in succes – discografia ei, insumand inregistrari intr-un curcubeu de limbi, turneele, activitatea sa artistica aproape neintrerupta pana in ziua de azi, au ridicat-o pe Lara Fabian de la statutul de star european la unul cu renume pe plan international.

La cei 42 de ani ai sai, impliniti pe 9 ale lunii curente, Lara Fabian este o artista implinita, multi-premiata, imbratisata pana si de americani… insa nu si-a incercat magnetismul si pe populatia din Romania. Oare cum o vom primi? Dupa numarul de doritori care s-au imbulzit la punctele de vanzare a primei transe de bilete, putem presupune ca ii vom desfasura covorul rosu la picioare. Romanul are un fler pentru sentimentalisme… asta cand nu-si striga din rarunchi revolta. Sa speram ca pana la sosirea cantaretei in martie, oful si patosul national zgomotos de-acum vor fi o simpla amintire…

Iata mai jos cum merita intampinata o cantareata de calibrul lui Fabian – hadeti sa ii aratam aceeasi caldura pe 17 si 18 martie la Sala Palatului:

Recunosc, nu sunt persoana cea mai in tema cu noile “slagare” – nici vechile, de altfel – de muzica usoara. Totusi, pana si cineva ca mine, rocker-ita blazata ce sunt, simte furnicaturi pe sina spinarii cand o aude pe Lara Fabian atingand notele inalte in hit-uri ca I Will Love Again sau Je t’aime. Vestigiu din copilarie, poate, cand cantareata belgiano-italiana domina nu doar topurile europene, ci si televizoarele romanilor – stiu pentru ca imi spun parintii, dar mai mult, o simt. Undeva adanc, intr-o ambra, o bruma de amintire inca tresalta cand aud acordurile arhicunoscute. Dar despre cele mai noi, ce spuneti?

Biletele pentru concertul lui Lara Fabian din 18 martie inca se mai pot gasi online – pe BILETOO.ro,  BLT.ro, BILET.ro,  myticket.ro sau bilete.ro – si offline in magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, si statia de metrou Unirii 1.

2 comentarii »

  • Ralu said:

    Splendid articol! Multumesc din partea fan clubului romanesc. Ne vedem la Sala Palatului! ;)

  • Andreea said:

    Foarte frumos scris! Speram sa o facem pe Lara sa se simta atat de bine si sa revina in Romania in fiecare an!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*