Home » Filme

Labor Pains – Lindsay Lohan nu este suficienta pentru a ne tine treji la acest film

12 July 2009 scris de 1 comentariu

laborpainslindsaylohan1CoolRank: 4.5/10

atmosfera & entertainment: 6/10

regie: 4/10

actori: 4.5/10

scenariu: 4.5/10

montaj: 5/10

Nota IMDb: 4.1/10

Filme precum Labor Pains am mai vazut cu zecile. Comedii sau comedii romantice cu Lindsay Lohan de asemenea am mai vazut. Mai putine, ca doar Lindsay este tanara, abia implinind 23 de ani anul acesta. Iar eu una pot spune ca o considera pe Lohan o tanara speranta – o actrita care are sanse sa joace bine in viitor, care in acest moment joaca fara mare pata si care arata foarte dragut. In ciuda scandalurilor si problemelor cu drogurile ale actritei, eu inca sper ca Lohan sa isi revina si sa ne delecteze cu talentul ei, talent foarte vizibil in rolurile din copilarie. Ce aduce totusi nou Labor Pains? Ei bine, din pacate nimic. Iar Lohan este singura prezenta care tine filmul in spate, restul jocurilor actoricesti plus regia fiind sub nivel mediocru. Subiectul este simpatic, nu este insa suficient exploatat, nu se acorda atentie detaliilor, ritmul scade cu fiecare secunda care trece si rezultatul este un film plictisitor.

Some stories keep on growing…

Thea, personajul interpretat de laborpainslindsaylohan2Lindsay Lohan este secretara intr-o editura, incearca din rasputeri sa-l evite pe seful ei cam tampit si tiranic, Jerry. Cand acesta o aude glumind pe seama lui, soarta fetei pare pecetluita, dar Thea scapa de concediere mintind ca este insarcinata. Castigand si simpatia afurisitelor de colege cu aceasta minciuna, Thea n-are decat o problema: sarcina ei falsa convinge editura sa scoata o carte despre acest subiect, iar coordonator e nimeni altul decat frumosul frate al lui Jerry, Nick. Nick si Thea se indragostesc, Thea devine redactor si totul pare a merge in sfarsit inspre bine in viata fetei. Singurul mic impediment este faptul ca ea nu este cu adevarat insarcinata si in jurul acestei minciuni pare a se invarti intreaga ei noua viata.

Un film slabut, pe alocuri placut. Previzibil, cu tente de dulce. Din pacate, totul jucat si regizat mediocru.

Labor Pains are o intriga subtire. Un subiect previzibil, dar amuzant. Ne putem da seama de asta de pe afis, din trailer, citind rezumatul filmului. Este clar previzibil. Dar promite totusi un film placut. Si cateva scene amuzante. In plus, Lindsay Lohan este o actrita care promite si care a avut timp pana acum sa joace in cateva filme haioase. Daca vreti sa ma contraziceti, va reamintesc totusi de filme ca Freaky Friday si Mean Girls, ambele comedii dragutele, fara a trece de acest stadiu.

Din pacate, distributia si regia nu o ajuta deloc pe Lindsay Lohan, care eu una am considerat laborpainslindsaylohan3ca face eforturi. Lohan arata mult mai bine ca in ultimele filme. Incearca sa joace. Joaca, ce-i drept, la fel ca in toate filmele ei, acelasi ritm, acelasi ton al vocii, aceeasi mimica si expresie asemanatoare. Si totusi, are tentative de a juca. Din pacate insa nu este ajutata si nu reuseste sa livreze nimic notabil. Actorul de care ar trebui sa se indragosteasca este Luke Kirby si pot spune ca nici acesta nu o ajuta deloc pe actrita – nici prin chimie intre ei, nici prin sarm, nici prin rolul jucat. Despre regizoarea filmului, Lara Shapiro, nu am gasit mare lucru in ceea ce priveste cariera ei de pana acum. Dar cu siguranta acest film nu a ajutat-o.

Pe scurt, eu va recomand sa nu va pierdeti vremea cu Labor Pains, intrucat nu reuseste sa fie mai mult decat un alt film slabut ce se dorea initial a fi mare comedie.

1 comentariu »

  • KoolHunt.ro – Coolhunting in Bucuresti » 12 actrite sexy new-entry said:

    […] 9. Lindsay Lohan – Americanca Lindsay Lohan este un personaj destul de controversat in lumea mondena. Prietena foarte buna cu Paris Hilton, centrul unor scandaluri cu droguri si bautura in 2005, poreclita in presa “Linsanity”, bisexuala declarata si initiatoare de multe alte subiecte picante. Cariera actritei, inceputa in forta, a fost si ea influentata de aceste scandaluri, ultimele sale roluri fiind oarecum de mana a doua. In 2006 a declarat ca este parte dintr-un club al Alcoolicilor Anonimi, iar in 2007 s-a internat la dezintoxicare. Cu toate acestea, talentul actritei care a debutat la varsta de 12 ani in filmul The Parent Trap este incontestabil, aceasta castigand numeroase nominalizari si premii de-a lungul carierei. Cele mai demne de mentionat sunt premiilel MTV Movie Awards din 2004 si 2005 pentru rolurilel principale din filmele Mean Girls si Freaky Friday. Alte filme in care a fost distribuita actrita de 23 de ani, nascuta in New York City in 1986, sunt Freaky Friday, Mean Girls, Herbie Fully Loaded, Bobby, Just My Luck, I Know Who Killed Me, Georgia Rule si Labor Pains. […]

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*