Home » Filme

La Un Ceai va invita la proiectia Love Building in ajun de Dragobete

20 February 2014 scris de Niciun comentariu

love-building2Intotdeauna prietenii de la La Un Ceai ne surprind cu evenimente care mai de care mai inedite si mai potrivite contextului in care sunt organizate. In ajunul zilei de Dragobete, ziua indragostitilor traditionala, La Un Ceai te invita sa vizionezi alaturi de persoana iubita o poveste moderna de iubire: Love Building.

Proiectia va avea loc la ceainaria La Un Ceai pe data de 23 februarie, ora 19:00. Filmul are o distributie romaneasca de exceptie, din care fac parte Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta. Love Building este un must-see dupa parerea koolhunterilor, iar evenimentul de la La Un Ceai este de neratat.

Intrarea la eveniment este libera, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0724 017 318.

Parteneri media: KoolHunt.ro, CinemaRX, Gratuitor.ro, Alternativ.ro, Academia Catavency, Teen Press.

lovebuilding

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*