Home » Stiri cinema

Kevin Spacey renunta la actorie

17 June 2007 scris de 1 comentariu

Navigand pe CelebrityWonder nu mica mi-a fost surpriza sa aflu ca actorul meu preferat, Kevin Spacey renunta la actorie.

Care este motivul finalului carierei cinematografice a lui Spacey? Se pare ca acesta se bucura mult de cariera sa de director al teatrului londonez Old Vic si vrea sa isi dedice tot timpul acestei cariere.

Despre fosta sa cariera de actorie de 10 ani, Kevin Spacey spune ca s-a bucurat de suficient succes (actorul a castigat inclusiv un Oscar cu rolul principal din American Beauty) si ca a primit numeroase satisfactii ca actor.

Spacey a mai declarat si faptul ca s-a saturat de sistemul hollywoodian si ca este fascinat de lumea teatrului si de modul in care aceasta aduce oamenii impreuna.

1 comentariu »

  • dani said:

    pacat, un actor bun. K-Pax mi-a facut o impresie deosebita dar si rolul din Se7en.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*