Home » Filme

Kabluey – o drama despre ironia si greutatile vietii categorisita ca fiind comedie

10 August 2008 scris de Niciun comentariu

Every family has a black sheep, this one is blue. Din tagline-ul filmului te-ai fi asteptat ca filmul Kabluey sa fie o comedie – la fel si dupa afis si dupa primele minute. Ramai apoi usor socat realizand ca este chiar vorba despre o drama. Care isi doreste sa fie comedie neagra. Incepi sa te plictisesti caci totul se desfasoare lent, apoi descoperi ca se si intampla ceva. Si cam pe cand esti gata sa adormi urmeaza finalul cu adevarat umanitar, sufletist, frumos. Pe scurt: o drama realista despre problemele din viata, despre cat de neroz este aceasta uneori.

Surprinzatoare este categorisirea filmului ca fiindkabluey lisa kudrow comedie atat pe IMDb, cat si pe alte site-uri de cinema. Numai comedie nu este filmul. Puteti avea incredere in mine legat de acest subiect. Probabil asocierea filmului cu Lisa Kudrow ca actrita in rol principal a dus la catalogarea lui ca fiind comedie. Dar nu este nici pe departe.

kabluey lisa kudrowLisa Kudrow renunta in sfarsit la rolul funny tip Friends, care – in opinia mea – devenise deja usor penibil. Rolul din Kabluey este mai realist, mai trist, mai matur. Nu pot spune chiar ca o prinde rolul, dar este o incercare demna de a fi laudata. Scott  Prendergast este atat regizor si scenarist, cat si actorul principal al filmului. Probabil Scott fiind atat cel care a imaginat si scris scenariul, precum si cel care a regizat filmul, a fost cu atat mai mult motivat sa joace rolul principal in modul original in care l-a gandit. O idee remarcabila si chiar o interpretare reusita.

Nota IMDb: 6.8/10

CoolRank: 6/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*