Home » Stiri cinema

Jude Law si Sienna Miller – poate a doua (logodna) e cu noroc…

19 April 2010 scris de 1 comentariu

BRITAINJude Law a cerut-o pentru a doua oara in casatorie pe Sienna Miller si cei doi au decis sa se casatoreasca in aceasta vara. Ba mai mult decat atat, cuplul nu intentioneaza sa faca o singura nunta, ci 2: una in Gloucestershire, Anglia si una in New York. A doua oara de doua ori… Pare destul de logic, nu-i asa?

Pentru cei carora stirea li se pare banala, haideti sa privim nitel in trecutul furtunos al celor 2…

What goes around comes around

Jude era casatorit in 2003 atunci cand relatia sa cu Sienna a inceput. Se pare insa ca dragostea celor 2 a fost mai puternica pentru actor decat obligatiile familiale,sienna-miller-jude-law2jpg asa ca Jude si-a anuntat curand divortul. Toate bune si frumoase timp de aproape 3 ani. Sienna si Jude s-au logodit in ianuarie 2005. In iulie in acelasi an Sienna a rupt logodna, iar Jude si-a cerut public scuze pentru faptul ca a inselat-o pe Sienna cu dadaca copiilor, Daisy Wright. Cuplul s-a reimpacat pentru cateva saptamani doar pentru ca sa se desparta din nou in 2006.

Everybody gets a second chance

Se pare ca de aceasta data cei 2 considera ca intre timp s-au maturizat si par hotarati sa dea mariajului lor inca o sansa. Desi s-au impacat abia acum cateva luni, pare ca amandoi se grabesc inspre oficializarea acestei relatii indelung testata in timp. Gurile rele si rautacioase din presa au zvonit ca Jude se grabeste datorita cheliei sale care apare cu pasi grabiti.

Home wreakers get together

Interesant cum se vor dezvolta lucrurile… Nu de alta dar atat ea cat si el au avut parte in ultima vreme de nenumarate scandaluri legate de relatii si ambii sunt considerati de presa hollywoodiana “home jude-law-sienna-miller3wreckers“. Acum cel putin isi pot strica unul altuia casa. In 2008 Sienna a ajuns in presa de scandal pe primele pagini datorita relatiei cu Balthazar Getty, care in momentul relatiei dintre ei era insurat si cu 4 copii.

Jude Law a mai fost casatorit intre 1997 si 2003 cu Sadie Frost impreuna cu care are 3 copii. Cei 2 au divortat atunci cand Jude a inselat-o pe aceasta chiar cu Sienna Miller. Uneori se pare insa ca roata se intoarce, Sienna fiind ulterior la randul ei inselata de catre Jude. In afara de casatoria cu Sadie Frost, Jude Law mai are un copil cu Samantha Burke, Sophia, nascuta vara trecuta.

Sa speram totusi ca in cazul Sienna-Jude a doua oara este cu noroc…

1 comentariu »

  • Jacob Patel said:

    Jude Law is so damn handsome, every man wishes to be like him.”**

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*