Home » Filme

Journey to the center of the earth – prima mea experienta 3d

15 April 2008 scris de 1 comentariu

Dat fiind ca a fost primul film pe care l-am vazut 3D pot spune ca a meritat. Daca l-as fi vazut altfel, riscam sa va povestesc din nou cum am adormit la film. Un film mult prea lung, mult prea putin funny si mult prea putin spectaculos, dar cu siguranta din categoria “ok, merge” pentru cei carora le plac filmele fantasy. Pe scurt, cam asta despre Journey to the center of the earth.

Same planet. Different world.

Nu are rost sa explic tagline-ul, intrucat probabil majoritatea stiti ce se intamjourney to the center of the earthpla in cartea celebra a lui Jules Verne. Un om de stiinta si fiul sau pornesc pe urmele jurnalului bunicului, gasind calea catre centrul pamantului si intalnind aici o lume plina de creaturi ciudate foarte bine conservata. Filmul incearca sa convinga publicul sa citeasca, doreste sa redea gustul pentru operele lui Jules Verne. Totusi, de apreciat este ca face asta intr-un mod subtil si nederanjant.

Efectele speciale sunt cu adevarat reusite si, de aceasta, filmul chiar merita sa fie vazut 3D. Ne simtim de-a lungul filmului ca niste copii carora li se spune o poveste inainte de culcare si, chiar daca nu suntem cu adevarat captivati de ea sau tinuti in suspans, reusim sa ne relaxam si sa ne uitam mai departe. O experienta placuta pentru cei carora le place genul fantasy si, una peste alta, un film de familie ok.

Despre actori ce se poate spune?

Brendan Fraser incearca sa joace journey to the center of the eartho combinatie intre George of the Jungle si The Mummy si nu o reuseste pe nici una. Ma intreb cat mai avem pana cand vom putea spune cu mana pe inima ca Brendan a devenit deja penibil. As zice cu mare tristete ca nu mult. Nu de alta, dar Brendan promitea foarte mult cu primele lui roluri. A inceput apoi sa se ia poate prea mult in serios. Si iata unde s-a ajuns…

Ce spun criticii despre Journey to the center of the earth?

Despre film s-a spus si de bine si de rau. Pe Yahoo! Movies filmul a totalizat B din partea userilor, iarpe RottenTomatoes.com tomatometer-ul arata 30% fresh.

Lou Lumenick pentru New York Post il apreciaza ca fiind un fantasy pro-citit, iar Ann Hornaday pentru Washington Post il apreciaza ca pe un film de familie distractiv din aceeasi categorie cu Night at the museum.

Nota IMDb: 6/10

CoolRank: 6/10

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*