Home » Baruri, Cluburi

Interbelic Cocktail Bar – de la London Lab la Lipscani

11 May 2009 scris de 4 comentarii

interbelic-bar1CoolRank: 9/10

design si atmosfera: 8.5/10

meniu: 9/10

servire: 10/10

preturi: 8.5/10

Zona Lipscani ne rezerva in permanenta surprize. Ultima dintre acestea a fost aparitia in gangul Selari dintre Lipscani si Blanari – gangul ingust si relativ parasit pana acum – a unui bar care surprinde foarte bine esenta aerului de Lipscani Bucurestean. Un bar interbelic, prietenos, care ne primeste in fiecare zi cu o selectie delicioasa de cocktailuri alcoolice si non-alcoolice. Interbelic Cocktail Bar.

Care-i atmosfera in Interbelic Bar si cum sta la capitolul design interior?

Ceea ce vei remarca probabil odata intrat in Interbelic Bar este faptul ca spatiul este destul de micinterbelic-bar2. Mic, dar neinghesuit, as putea adauga, lasand suficient spatiu pentru intimitate fiecarei mese. Ca sa spunem mai pe scurt, nu mult spatiu, dar foarte ok gandit. In al doilea rand, vei remarca ca Interbelic Bar este primitor si te vei simti repede ca acasa. Poate aici va contribui si atitudinea prietenoasa, familiara, calda a chelnerilor.

Culorile predominante ale Interbelic Cocktail Bar sunt negrul si rosul, in tonuri glam, foarte ingenios combinate intre ele. Atmosfera creata este o combinatie de elegant si gothic, avand per ansamblu aerul de Bucuresti vechi  bine imprimat. Apropo de Bucuresti, ce m-a distrat de prima oara cand am intrat in Interbelic Cocktail Bar a fost influenta de pub londonez, pe care eu una am simtit-o in decor si atmosfera foarte bine impregnata, alaturi de interbelic capitalei. Am citit mai apoi pe prima pagina a meniului o declaratie succinta a acestei influente. Intrucat nu au gasit istorie a barurilor de cocktailuri in Romania, cei de la Interbelic Cocktail Bar au ales sa se inspire din bartendingul londonez. In special din sursa Lab Bar din Londra, Soho.

Muzica in timpul zilei si dupa-amiezei este chill-out, de atmosfera, seara devenind muzica de club. Sainterbelic-bar3 inceapa distractia, cu alte cuvinte.

Ca si remarca, deasupra barului sta scris sloganul Interbelic Cocktail Bar – ce-i drept, destul de nereusit – “We are the dealers of the most popular drug in the world: alcohol. Please drink responsibly“. Usor lipsit de legatura cu atmosfera, dar amuzant.

Ce bem bun in Interbelic Bar?

Putem desigur incepe clasic cu un ceai cald, o cafea, un suc sau o bere. Gasim desigur si un vin. Dar merita cu tot dinadinsul sa bem un cocktail alcoolic sau non-alcoolic, in functie de daca am venit sau nu cu masina in acea seara sa ne distram si relaxam. Cocktailurile sunt atractia casei in Interbelic Cocktail Bar.

La capitolul cocktailuri puteti bea aici de la clasicele Margarita si Kiwi Mojitointerbelic-bar4 la cocktailurile dulci pentru fete Tall Jane si Raspberry Mee si pana la sofisticatele Blackberry Highlife si Pear & Ginger.

Daca aveti incredere in potentialele sau deja-doveditele talente ale voastre de barmani, Interbelic Cocktail Bar va invita sa va simtiti bineveniti in spatele tejghelei pentru a va prepara propria reteta de cocktail. Cu ajutor, evident, daca aveti nevoie.

Cum suntem serviti in Interbelic Bar?

Servirea este cu siguranta de nota 10, dupa standardele mele. Sau cel putin a fost de nota 10 de fiecare data cand am venit eu sa beau un cocktail Blueberry Highlife. Si va pot spune ca am venit destul de des. Baietii care ne servesc aici sunt mereu imbracati haios si casual, prietenosi, rapizi, gata sa ofere informatii. Pe scurt, te fac sa te simti ca acasa. Si apoi incepi sa te gandesti ca sigur este ceva in neregula cu tine daca te simti ca acasa intr-un bar in care consumi regulat Mai Tai sau Singapore Sling.

Cash or credit? Cum sunt preturile in Interbelic Bar?

interbelic-bar5Preturile sunt medii spre mici.  O bere este intre 7 si 10 RON, un ceai sau o cafea intre 5 si 10 RON. Cocktailurile – atractia casei – sunt intre 10 si 20 RON, in functie de complexitate. Si sincer va spun ca nu merita sa va zgarciti, sunt preparate de unul dintre cei mai buni barmani din Bucuresti.

Unde gasim Interbelic Bar?

Daca v-am incitat sa serviti un cocktail alaturi de o doza de aer interbelic, adresa Interbelic Cocktail Bar este strada Selari nr. 1, intrarea facandu-se prin gangul ingust dintre Lipscani si Blanari. Pentru rezervari, apelati cu incredere numarul de telefon 0722 100 193. Interbelic Cocktail Bar este deschis zilnic de la ora 13:00 pana la ultima comanda.

Fotografiile au fost realizate in Interbelic Bar de catre fotografa Dana Roteanu pentru KoolHunt.ro. Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interzisa.

  photo of Interbelic {$surname} Interbelic Cocktail Bar
  Program: zilnic 13:00 - ultima comanda
  Adresa: str. Selari, nr. 1
  Bucuresti , Sector 3 , Romania
  Telefon: 0722 100 193
  Map of <b>Program:</b>  zilnic 13:00 - ultima comanda
  Yahoo Map - Live Map


4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*