Home » Cafenele, Puburi, Terase

In vizita la Shift Pub & Garden

31 May 2011 scris de 4 comentarii

KoolRank: 8.5/10

– atmosfera si design: 9/10

– meniu: 8/10

– servire: 8/10

– preturi: 8/10

Situat in locul fostului restaurant Esperanto, cel al lui Dan Chisu, Shift Pub&Garden este un local aparte, intr-o zona centrala, dar ceva mai linistita, cu o gradina frumosa, cu un interior eclectic numai bun pentru diversele gusturi ale clientilor, cu bucate delicioase si vinuri alese, dar la preturi marisoare.

Care-i atmosfera in Shift Pub&Garden si cum sta la capitolul design interior?

Desi terasa este cam inghesuita, aceasta arata foarte cochet datorita mobilierului din fier forjat, spatiului verde de pe garduri si pereti si accesoriilor alese cu gust (felinare si ceasuri vechi). Inauntru, Shift se intinde pe parter si etaj cu mobilier din lemn, plus un spatiu mic, intim si decorat in stil oriental cu perne si bucati mari de material care acopera tavanul si cu mobilier care cheama la relaxare. Tot acest spatiu este completat de un fundal sonor ca in Club Control, adica muzica indie si alternativa.

Ce mancam si ce bem bun in Shift Pub&Garden?

La Shift am mancat pentru prima oara supa de usturoi (15 lei – 200 grame), care seamana cu o ciorba de burta numai ca in loc de carne este o felie de paine cu cascaval. Mie mi-a placut si o recomand. La aperitiv am testat una dintre specialitatile casei, Scarmoza al forno (22 lei – 250 g), un preparat la cuptor cu tot felul de tipuri de branza, plus ceva prosciutto si niste bucatele de paine toast, bucatele de paine care s-au dovedit a fi prea micute si prea putine pentru preparat, ceea ce a dus la comandarea unor mini chifle. Si acest preparat bun, dar nu ar fi rau ca cei de la Shift sa fie mai darnici cu toastul sau cu marimea chiflelor. La felul principal am savurat un muschi de vita Quattro Formaggi, bun, frumos aranjat in farfurie, fraged, dar scump (39 lei – 250 grame) si fara garnitura. De desert nu a mai fost loc, asa ca ne-am pus in gand ca data viitoare sa incercam cheese cake citron (15 lei), nugat glace si chiar sa descoperim ce se afla in spatele desertului Shift.

Ce mai puteti servi sunt platourile de branzeturi sau cele cu mezeluri fine, tarte cu spanac sau ceapa, salate cu denumiri alese ca Salata Vichy, Santorini sau Acropole, paste in combinatii surprinzatoare cum ar fi Spaghetti Nero di Sepia cu somon, preparate din peste dintre care cu siguranta ai vrea sa incerci doranda in sare sau fileul de lup de mare la gratar cu ratatouille de legume. Si sa nu uitam preparatele calde, la Shift puteti incerca snitelul Soho, berbec in sos de vin, coaste de vitel sau piept de curcan in crusta Nacho si sos Cheddar. Suna bine? Mie mi s-a facut deja foame.

Pe partea de bauturi am testat limonada pe care nu o recomand pentru ca in loc sa ma racoreasca m-a facut sa ma treaca toate caldurile, asa de acra era, berea Bernard (14 lei) in schimb a fost ok, la fel si cocktailul fara alcool Wild Cherry (14 lei).

Foarte multe vinuri in lista atat romanesti (Prince Matei, Recas, Terra Romana) cat si de import (B&G, Trapiche Oak Cask), care pot fi comandate chiar si la pahar. Pe langa berile clasice gasesti si beri mai putin intalnite precum Chimay, Hoegaarden White sau Konig Ludwig, si daca esti fan cidru aici il gasesti atat la sticla cat si la pahar.

Cash or credit? Cum sunt preturile in Shift Pub&Garden?

Se poate plati atat cash cat si cu cardul, iar preturile sunt medii spre mari. La Shift poti incepe cu o omleta la micul dejun intre 11 si 14 lei, poti continua cu niste aperitve de la 11 la 23 lei, tartele sunt intre 12 si 14 lei, salatele sunt intr 19 si 36 lei, supele de la 11 la 15 lei, pastele incepe de la 21si ajung la 26 lei, preparatele din peste sunt intre 25 si 43 lei, garniturile 13 – 16 lei si preparatele calde pornesc de la 23 si ajung la 43 lei. Sa nu uit de deserturi care sunt intre 14 si 18 lei.

Bauturile calde (ceai, cafea, ciocolata calda) sunt intre 7 si 13 lei, berea de draughft este intre 6 si 12 lei, iar berea la sticla este intre 7 sui 14 lei. Au si cidru fie la pahar la 12 lei, fie la sticla 38 lei, vinurile romanesti la pahar sunt intre 15 si 39 lei, iar vinurile de import incep de la 18 si ajung la 33 lei.

Cum suntem serviti in Shift Pub&Garden?

Cum este si normal servirea depinde de la zi la zi. In timpul saptamanii astepti mai putin, in weekend astepti dublu. Deci la acest capitol ar mai merge ceva imbunatatiri. Pe partea de recomandari si informatii despre meniu chelnerii iti pot da o recomandare buna, deci puteti merge si pe mana lor. Una peste alta chelnerii sunt zambareti, binedispusi, isi fac treaba, dar e loc de mai bine.

Cand sa mergem in Shift Pub&Garden si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Mergem in Shift oricand vrem sa luam micul dejun, pranzul sau cina, cand suntem in cautarea unui loc discret cu muzica buna si cand se mai anunta vreun concert sau vreun eveniment cultural.

Unde gasim Shift Pub&Garden?

Shift se afla in zona Romana, in apropiere de Parcul Icoanei, pe strada Eremia Grigorescu nr 17, iar rezervari puteti face la numarul 021.2112272. Programul este Luni – Joi 10 – 02, Vineri 10 – 05, Sambata si Duminica 12 – 05

Fotografiile au fost realizate in Shift Pub&Garden de Mihaela Gheata pentru KoolHunt.ro. Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interzisa.

    photo of Shift {$surname} Shift Pub&Garden
    Program: L - J: 10:00 - 2:00 V: 10:00 - 5:00; S - D: 12:00 - 5:00
    Adresa: Str. General Eremia Grigorescu nr.17, in apropiere de Parcul Icoanei
    Sector 1 , Bucuresti , Romania
    Telefon: 021 - 2112272
    Map of <b>Program:</b> L - J: 10:00 - 2:00 V: 10:00 - 5:00; S - D: 12:00 - 5:00
    Yahoo Map - Live Map


4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*