Home » Filme

How to rob a bank (and get away with it)

21 December 2008 scris de 2 comentarii

CoolRank: 8.5/10how_to_rob_a_bank_2008_1

atmosfera & entertainment: 9/10

regie: 9/10

actori: 9/10

scenariu: 8/10

montaj: 8/10

Nota IMDb: 6.1/10

Cum ar fi sa vrei sa jefuiesti o banca si unul dintre ostatici sa ramana incuiat in seif ajungand sa controleze integral intregul jaf? Cum ar fi sa ajungi incuiat in seif in timpul unui jaf armat si sa stai de vorba la telefonul mobil cu politia, cu seful operatiunii din banca, cu seful operatiunii din afara si cu mercenarul-sef si tu sa nu stii despre ce naiba este vorba sau ce naiba se intampla in realitate?

..and 10 easy tips to get away with it

Acesta este pe scurt subiectul filmului How to rob a bank (and get away with it). Ah, da, si adiacent 10 sfaturi practice penhow_to_rob_a_bank_2008_3tru a jefui o banca si a scapa neintinat. Sunt pe bune si functioneaza 100% garantat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va ganditi “cum?” si “de ce?” ati putea scapa, apoi “ce?”, “unde?” si “cand?” vor veni de la sine.

Mai interesant este sa ajungi sa jefuiesti o banca, atunci cand tot ceea ce iti doresti sunt cei 20 $ ai tai, pe care nu ii mai poti ridica datorita suprataxei de ATM. Da, suprataxele si comisioanele cu care banca ne fura zilnic si pe care toti le scapam din vedere, din lipsa de timp si energie.

Despre actori si regie ce se poate spune?

Se pare ca filmele care nu au reclama multa si nici cine stie ce distributie, ne pot fahow_to_rob_a_bank_2008_2ce surprize placute. Acesta este cazul acesui film How to rob a bank, regizat excelent de Andrews Jenkins, care este si autorul acestui scenariu inteligent si original.

How to rob a bank in sine nu este singura surpriza placuta. La nivel de actori, Nick Stahl din Terminator 3, chiar stie sa joace, iar Erika Christensen , nu numai ca arata absolut bestial, dar prezenta ei face filmul credibil, amandoi facand o treaba excelenta in rolurile principale.

Verdictul KoolHunt.ro

Nu va voi mai da alte detalii pentru a nu va strica surpriza unui film surprinzator, inteligent si care va va tine in suspans foarte nerabdatori timp de doar o ora si un sfert.

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*