Home » Filme

Hitman – starring A5 si Q7

17 December 2007 scris de 3 comentarii

CoolRank: 6/10HMKS-2

atmosfera & entertainment: 6/10

regie: 6/10

actori: 6/10

scenariu: 5.5/10

montaj: 5.5/10

Nota IMDb: 6.3/10

Nu ma omor dupa ideea de adaptare dupa un joc, mai ales dupa ratatul Tomb Raider in care imi pusesem multe asteptari. Dar Hitman mi s-a parut o adaptare destul de reusita.

Agent 47 – Another gun-for-hire

Bazat pe succesul jocului video cu acelasi nume, cu incasari de top si castigator a numeroase premii, filmul HHMKS-1itman ne prezinta un asasin de elita,  proiectat genetic, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.

In primul rand, modul de filmare, bataile si efectele speciale sunt destul de bine facute. In al doilea rand, este un film foarte relaxant. Nu trebuie sa gandesti mult.

Hitman este un film practic, cat se poate de pragmatic: expozitie de masini, femei dezbracate, batai pe alocuri, barbati duri, aluzii sexuale. Multa actiune, felurile ingenioase in care agentul 47 isi omoara victimele, exact genul de film de care ai nevoie cand esti obosit.

Dupa cum am dezbatut dupa film, baietii buni aveau numai Audi. E un semn se pare. Iar A5 si Q7 erau personajele principale din Hitman. Ahhhhh… hello, gorgeous!

Despre actori si regie ce se poate spune?

Pe tot parcursul filmului Hitman m-am chinuit sa imi aduc aminte de HMKS-3unde il stiu pe actorul din rolul personajului principal. Nici numele sau hilar nu m-a ajutat in prima faza, desi imi suna cunoscut. Acasa ajunsa am aflat ca pe Timothy Olyphant il stiu din Die Hard 4 (Live free or die hard), unde jucase cu succes rolul raului.

Timothy Olymphant si-a construit o cariera ca personaj ce exploreaza zona neclara dintre erou pozitiv si erou negativ, admiratoarele ajungand sa nu fie sigure daca sa il sarute sau sa il impuste. Mie una mi-a placut de Timothy si sper sa mai auzim despre el si pe viitor.

Verdictul KoolHunt.ro

Probabil ca pasionatii de jocuri vor opta sa ramana acasa si au dreptate. Daca nu ar juca Timothy Olyphant v-as sfatui acelasi lucru. In rest pacat ca toti tipii din film sunt rasi in cap. Desi, este de bine. Nu mai au nevoie sa foloseasca Taft ca sa isi aranjeze freza.

3 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*