Home » Carti

Harry Potter si Talismanele Mortii lansat de Ziua Nationala

3 December 2007 scris de 1 comentariu

Harry Potter si Talismanele Mortii, ultimul volum (si anume numarul 7) din seria Harry Potter a fost lansat sambata, 1 decembrie la ora 22:00 la sala Radio. Sa insemne asta ca noi romanii sunt o natie magica, ca suntem fani Harry Potter sau pur si simplu sa fie o coincidenta, cert este ca incepand cu acest weekend copiii romani pot sa se bucure de aventurile din ultimul an de scoala ale lui Harry, Ron si Hermione.

M-a surprins schimbarea titlului de Harry Potter si Relicvele Mortii care fusese anuntat in luna iulie, o data cu lansarea internationala a volumului al 7-lea din seria Harry Potter, dar trebuie sa recunosc ca Harry Potter si Talismanele Mortii suna mult mai inspirat.

Pretul de vanzare este de 59 RON si cartea poate fi comandata de la editura Egmont Romania.

Lectura placuta celor care nu au savurat deja cartea in limba engleza.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*