Home » Filme

Georgia Rule – lipsa de logica si isterii in familie cu happy end

28 October 2007 scris de 2 comentarii

CoolRank: 6/10georgiarule_lindsaylohan_janefonda_felicityhuffman

atmosfera & entertainment: 6.5/10

regie: 610

actori: 7/10

scenariu: 6/10

montaj: 6/10

Nota IMDb: 5.8/10

Eu chiar nu sunt o fana a Lindsay-ei, mai ales dupa scandalurile cu droguri care au circulat in ultima vreme prin presa si in care ea a fost implicata. Totusi, in Georgia Rule, Lindsay Lohan arata foarte bine, iar rolul mi s-a parut ca i se potriveste manusa.

Georgia Rule nu este prea hotarat: nu ne e clar nici dupa cele doua ore lungi daca se vrea a fi o comedie, un film psihologic, un film de dragoste, un teen movie sau orice altceva. Am exclus horrorul din ecuatie.

Sometimes you have to lose your way to find your family

Georgia Rule se vrea a fi o comedie romantica, care sa ne trezeasca in suflete dragostea georgiarule_lindsaylohan__janefonda2de familie. Din pacate reuseste sa fie un film cam “sforaitor”, cum bine spunea o amica de-ale mele.

De ce vom avea parte, pe scurt, trei generatii, probleme din trecut, probleme actuale, reprosuri, adevaruri spuse prea tirziu si adolescenti neintelesi si neascultati de cei maturi. Totul sub un motto optimist: Daca nu ma lasati in pace, va fut prietenii de nu-i mai vedeti!

Actiunea este previzibila si plictisitoare, rolurile sunt putin motivate, iar singurul personaj interesant, cel al lui Jane Fonda nu apare suficient de mult in film.


Ce putem spune despre actori si regie?

Cu Georgia Rule, regizorul Garry Marshall reuseste, cum-necum, sa ofere – in primul rand – trei roluri interesante unor actrite din generatii diferite, ce par sa se fi distrat de georgiarule_lindsaylohan__janefondaminune facand acest film.

Pentru Jane Fonda, rolul este destul de simplut, asa ca putem spune ca actrita chiar face regulile in film. Totul cu o atitudine naturala si carismatica si un fizic excelent intretinut de gimnastica care i-a completat celebritatea.

Lindsay Lohan arata bine, e draguta si cele 2-3 faze funny pe care le vedeti si in trailer (doar alea sunt) va vor mai dezmorti atunci cand sunteti gata-gata sa adormiti. Si in plus are ocazia sa dovedeasca ca stie sa joace.

Desi exista surprize in scenariu georgiarule__lindsaylohan__dermotmulroney__garrymarshall__felicityhuffman_janefondasi rasturnari de situatie, nici una nu reuseste sa se potriveasca prea bine in puzzle-ul filmului. Una din surprizele totdeauna placute pentru mine este Felicity Huffman, pe care mi-as dori sa o vad in mai multe filme.

In rest nu reusim sa fim surprinsi, ci mai degraba confuzi. Dar, nu-i nimic, finalul pentru Georgia Rule e fericit si putem rasufla usurati. Whatever that was, phew, s-a terminat bine…

Verdict KoolHunt.ro

Dupa 100 si ceva de minute de vizionare, veti ajunge la concluzia ca ati incercat sa vedeti povestea a 3 femei deloc diferite, care incearca sa isi rezolve problemele pasandu-le de la una la alta.


De ce vom avea parte, pe scurt, trei generatii, probleme din trecut, probleme actuale, reprosuri, adevaruri spuse prea tirziu si adolescenti neintelesi si neascultati de cei maturi. Totul sub un motto optimist: Daca nu ma lasati in pace, va fut prietenii de nu-i mai vedeti!

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*