Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Funky Cakes te invita la gatit… cosmeticale naturale!

1 November 2012 scris de Niciun comentariu

Acum ca toate canalele de stiri sunt pline de parabeni, coloranti, conservanti si alte substante ucigase, orice cetateanca a mileniului nostru stie sa aprecieze valoarea adaugata a unui homemade. Asa ca un tutorial intr-ale realizarii de cosmetice naturale, organice va interesa nu doar pentru ca, de regula, cand vine vorba de workshop-uri e rost de distractie, ci si pentru ca vrem sa invatam sa devenim auto-suficiente.

Organic 100% – cum ne dezobisnuim de brand-uri

Sigur ca taind de tot produsele cosmetice de pe lista de cumparaturi, eliminam un cost – in mare parte nejustificat: tributul datorat marilor brand-uri – dar probabil ca multe dintre noi am intra totodata in sevraj. Acum insa, gratie unei initative a Funky Cakes, vom invata sa ne concepem propriile cosmeticale, cu parfumul visat de noi, asa ca putem incepe sa ne debarasam de beauty-ul nociv, fara sa sufere diva din noi!

In care alt atelier de tip Do-It-Yourself ai reusit, din trei ore de incropeala, sa achizitionezi skill-uri de care sa te poti servi zi de zi? Funky Cakes propune patru astfel de ateliere pentru amatorii de produse cosmetice naturale, garantand totodata ca vom folosi cunostintele dobandite zilnic… pentru ca atat de des ne machiem, ne parfumam, ne cremuim!

Cand, unde si cat $ workshop-ul by Funky Cakes?

Lupta pentru independenta fata de toxinele ingerate si absorbite de corpurile noastre zilnic incepe in noiembrie si continua pana la sfarsitul anului, la Serendipty Tea – un funky serendipty mix care se va lasa cu retete usor de re-creat acasa :)

Debutul seriei “Creeaza-ti propriile cosmetice!” are loc sambata, in ceainarie – unde, intre 14 si 17, vom invata sa amestecam ingrediente naturale, uleiuri aromate, miere, ceara organica si alte-asemenea, pentru a crea balsam de buze, exfoliant cu zahar brun si face mist (apa hranitoare de fata). Taxa pentru participare este de 119 RON si include toate ingredientele si materiile prime, folosirea ustensilelor, un ice tea la alegere si cosmeticele la pachet!

Deci, daca nu te pot lipsi de untul tau de corp, adori un exfoliant de calitate sau nu pleci de-acasa fara un balsam in geanta – consulta pagina FunkyCakes.ro pentru prezentarile pe larg ale tuturor cursurilor “Creeaza-ti propriile cosmetice”!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*