Home » Oscar 2013

282 de filme in cursa pentru 10 nominalizari la Oscar 2013

6 January 2013 scris de Niciun comentariu

oscars_faraoscar3

Update: S-au anuntat nominalizarile pentru premiile Oscar 2013.

Daca tot s-au anunat nominalizarile pentru Globurile de Aur 2013/Golden Globes 2013, ar fi interesant deja sa aruncam un ochi asupra a ceea ce se va intampla la cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar si anume premiile Oscar 2013. Ce stim pana acum este ca nici mai mult nici mai putin de 282 de filme de lung metraj sunt inscrise in cursa pentru cel mai bun film.

Doar 10 dintre aceste 282 de filme vor ajunge in cursa pentru Oscar 2013. Pentru curiosi lista celor 282 de filme inscrise in cursa pentru cele 10 nominalizari Oscar 2013 poate fi gasita pe situl oficial al premiilor Academiei Americane de Film – http://www.oscars.org/awards/academyawards/rules/reminderlist.html

Printre favoritele pe care le banuim in cursa pentru cel mai bun film la Oscar 2013 se numara Anna Karenina, Lincoln, Argo, Django Unchained, Les Miserables, Rust and Bone, Life of Pi, Zero Dark Thirty, Hitchcock, The Best Exotic Marigold Hotel, The Deep Blue Sea, Moonrise Kingdom si altele.

Nominalizarile Oscar 2013, cea de-a 85-a editie a premiilor Academiei Americane de Film, vor fi anuntate joi, 10 ianuarie 2013, la ora 15:00 ora Romaniei la Samuel Goldwyn Theater.

Festivitatea de decernare a premiilor Oscar 2013 va avea loc duminica, 24 februarie 2013 la Dolby Theatre din Hollywood & Highland Center.

Ca in fiecare an, echipa KoolHunt.ro va va prezentate filmele aflate in competitia Oscar 2013, va comenta legat de favoriti, predictii, actori, regizori si scenaristi si va organiza o noua petrecere memorabila in cinstea premiilor Oscar 2013, gala anuala a cinefililor de pretutindeni.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*