Home » Magazine

Decembrie – luna premiilor Geta Voinea

9 December 2010 scris de Niciun comentariu

In luna cadourilor Geta Voinea iti ureaza La Multi ani si iti ofera o multime de cadouri!

Toti clientii fideli saloanelor Geta Voinea, care ne trec pragul in saptamana 10-17 decembrie 2010 pot intra in tombola cu premii de mii de euro, pe care am pregatit-o special!

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

Achizitioneaza produse, servicii sau vouchere cadou din oricare dintre saloanele Geta Voinea de minim 200 RON (servicii sau  produse din saloane) in saptamana 10-17 decembrie 2010 si intri automat in tombola!

Bonul de casa este biletul tau castigator in aceasta perioada!

Ce castigi?

Premiul cel mare- un abonament la frumusete in valoare de 500 EUR*– servicii oferite de insasi Geta Voinea in salonul GV Academy! Daca nu vei fi tu castigatorul premiului cel mare, nu te ingrijora! Mai ai inca sanse de castig:

– 1 premiu de 300 EUR*- servicii in saloanele Geta Voinea (mai putin GV Academy)

– 4 premii a cate 200EUR* (produse cosmetice oferite de parteneri)

Tragerea la sorti la avea loc pe 17 decembrie 2010, incepand cu ora 18.00 in salonul GV Baneasa, in cadrul unui spectacol de exceptie!

In cadrul acestui eveniment Jessica Vartoughian, celebra manichiurista a vedetelor, va lansa colectia Geleration , colectia de geluri de unghii care a facut furori la Holywood.

Pentru mai multe detalii: www.getavoinea.ro

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*