Home » Cadouri de Sarbatori, Magazine

DE ULTIMA ORA: Mos Craciun trage cu ochiul la cadourile BISCUIT!

13 December 2012 scris de 1 comentariu

covor-intrare-welcomeExista si momente, in toiul Sarbatorilor de iarna, cand mintea da chix, ne impotmolim in prea multe alegeri, prea putin timp si prieteni mult prea mofturosi! Atat pentru “expeditorii”, cat si pentru “destinatarii” cadourilor de sub brad, o tura prin magazinul online Biscuit.ro este indicata inainte de momentele de criza sus-mentionate. De asemenea, este entertaining, un titlu la care putine e-shop-uri pot avea pretentia.

Biscuitul: cheie multi-functionala pentru sarbatoarea ideala!

Daca te lasi atrasa in mrejele, nu mai pleci pana de Craciun – atatea surprize te asteapta in “camaruta” Biscuitului. Afli in doi timpi si trei click-uri ca site-ul Biscuit.ro e, de fapt, multi-lateral dezvoltat, caci echipa creativa din spatele lui, Adriana & Roxana, organizeaza si evenimente, cand nu ne umplu ocaziile festive cu obiecte inedite din shop.

scaun-masuta-city-booksSi mai afli ca fetele sunt doua personaje atat de originale ele insele, ca ai vrea sa le cunosti, in virtutea ideilor lor frumoase, deloc mercantile, despre comertul online de cadouri: “Vrem ca Biscuit sa fie un concept in continua miscare, sa creasca, sa se zvarcoleasca, sa dea din maini si din picioare, sa fie viu; sa evolueze de cate ori simte nevoia, sa isi paraseasca matca si sa caute mereu sa fie mai bun”.

Desigur, mai ales cand seriozitatea carmacilor iti insufla incredere in calitatea produselor, un popas pe Biscuit.ro se lasa mereu cu o comanda pentru suflet. Al tau propriu sau al cuiva deosebit care merita atentia, cert e ca artileria de cadouri cool din magazia de Craciun a Biscuitului nu-si va rata obiectivul!

Despre tolba Biscuit.ro, Mosul are de zis doar de bine!

Daca Mos Craciun ar putea scrie un testimonial (fara sa se dea de gol, ca apeleaza la ajutor!), am afla cu siguranta ca Biscuit.ro se ridica la standardele lui inalte de calitate. Echipa Raluk garanteaza, in lipsa Mosului, ca de Craciun putem foarte bine sa incepem si sa punem punct rapid goanei frenetice dupa cadouri doar din doua-trei click-uri pe Biscuit.ro. Cauti un dar corporate pentru un client, un partener sau chiar un sef mai Scrooge? Biscuitul te rezolva! Vrei ceva original pentru fashionista care te-a cucerit sau amicul care te incuie mereu cu idei de cadouri potrivite la tanc? Pe Biscuit.ro ai dat lovitura!

platou-supraetajatAici, un je-ne-sais-quoi de casa noua, devine aproape instantaneu recunoscut, comandat, primit si daruit! Iar, de Craciun, orice gust, orice bizarerie a prietenului excentric se concretizeaza intr-un cadou gourmet marca Biscuit. Cum sa nu aprecieze iubita amorezata de ciocolata Fantana cu licoarea gustoasa care o va indulci zilnic? Cum sa nu te ia la pupacit extaziata surioara cadorisita cu un Sac pe roti Comme Maman? Cum sa nu sara in sus de fericire prietena cea mai buna, cazandu-i ochii pe Scaunul/masuta City Books, care-i va aminti mereu de plimbarile voastre haihui prin lume?

Mai e putin pana la marea dezavaluire din dimineata Craciunului, deci asigura-te ca te-ai gandit la tot si vei ferici pe toata lumea cu o selectie pe sufletul fiecaruia! Incepem noi cu sugestiile, ca sa iti incalzesti degetul de click, apoi da o fuga pe Biscuit… si fii pregatit… pentru explozia de inedit!

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*