Home » Dezvoltare personala, Evenimente

De 1 Martie, dedica o seara balsamica sufletului tau, in Tea House

21 February 2013 scris de Niciun comentariu

Laura Ganea in Tea House - Constelatii de familie martie 2013Cand vine primavara, ne grabim sa facem schimbari de look, remodelari de silueta, dar poate, in timp ce ardem calorii, am face bine sa mai aruncam un ochi si in interior, in suflet. Ceainaria Tea House iti propune ca, in prima seara de martie, sa faci contact cu tine insuti printr-o noua forma de terapie, Constelatiile Familiale.

In dar de Martisor, un seminar inovator

Metoda de terapie sistemica de familie la baza careia a stat filozoful-psiholog Bert Hellinger, incurajeaza vindecarea prin raportare la generatii anterioare din cadrul familiei tale. Odata ce intelegi ca originea problemelor tale de azi sta in trecutul familiei, undeva, candva, legata de o trauma, un abuz, o suferinta de orice fel, odata ce accepti ca realitatea ta e strans conectata de cea a parintilor sau a bunicilor tai – toata dinamica vietii tale capata noi dimensiuni, noi oportunitati de dezvoltare.

Solutia la tensiunea dintre noi si restul si din interiorul propriei persoane se poate depista printr-o privire de ansamblu, iata ce va incerca sa ne explice vinerea viitoare psihologul Laura Ganea, la evenimentul din ceainaria Tea House. Adoptand metoda de terapie Constelatii Familiale dezvoltata in anii ’90 de Hellinger, un proces de recalibrare spirituala prin recrearea, in timpul sedintei, a sistemului trans-generational care il tine in loc, clientul afla care e radacina problemei.

“Viata este un cadou”, iar vineri vom accepta darul

Dar Laura ne va spune mai multe vineri, mai pe larg si mai pe-ntelesul tuturor decat reuseste Wikipedia. Iata un mic preview: “Potrivit terapiei sistemice a lui Bert Hellinger, solutia care sustine viata intr-o familie apare cind fiecare dintre membrii sistemului isi ocupa locul ce i se cuvine in familie, isi asuma rolul in viata, are grija de sine si respecta destinul celorlalti” – explica specialista pe site-ul sau.

Intrarea va fi libera la seminarul din Tea House – atentie doritorilor, insa: maxim 15 persoane vor fi admise, asadar inscrieti-va rapid la numerele de telefon 0721674578 sau 0213351517.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*