Home » Evenimente

Credem in Zburatori! – concluzia Noptii Zburatorilor, marca Ultimul Zburator si KoolHunt.ro

18 November 2013 scris de Niciun comentariu

noaptea-zburatorilor1Noaptea Zburatorilor a avut loc sambata seara in Sankt Petersburg Pub.  Prin cel de-al treilea eveniment din seria care precede lansarea primului film in realism magic facut in Romania, echipa “Ultimul Zburator”  de data aceasta alaturi de Koolhunt.ro, a demonstrat ca mai exista oameni care cred in povesti si magie. Seara a fost incarcata de surprize si de momente emotionante, de la decernarea premiilor primului concurs Ultimul Zburator, la demonstratii de maiestrie ale barmanilor locatiei.

Ca si la celelalte evenimente, cei care au raspuns afirmativ invitatiei si au fost prezenti la eveniment, aproape au facut ca elegantul pub sa para neincapator. Pe langa membrii echipei si actorii din distrbutie, la petrecere au fost prezenti prieteni dragi ai filmului, dintre care trebuie amintita doamna Irina Margareta Nistor, dar si o parte din fanii al caror numar creste de la zi la zi.

noaptea-zburatorilor2Antrenul si buna dispozitie au fost sustinute de prezentarea bauturii magice a zburatorilor, trascaul, oferit cu spijinul Khortytsa Vodka.

Pentru ca si ei mai cred inca in basme, echipa de la “Harap Alb Continua” s-a alaturat evenimentului si a demonstrat ca adevaratele valori nationale, sustinute corect si prezentate publicului pe intelesul tuturor, inca pot fi cultivate si sustinute.

Norocosii castigatori ai concursului online sunt: Iuliana Daniela Ioniche, Dan David, Nastase Viorica-Georgeta, Santeiu Isabella, Rodica Bercu Constanta, Popescu Alina, Gabriela Balasa Matei. Acestia au avut ca premii invitatii la concertul Holograf din 25 noiembrie, Cd-uri cu autografe ale membrilor trupei, vouchere la Premier SPA, vouchere la oja.ro dar si multe materiale peronalizate cu sigla “Ultimul Zburator”. Premiile au fost inmanate de catre Gabriel Dutu, actorul principal al filmului si de catre regizorul Ovidiu Georgescu.

noaptea-zburatorilor3Alaturi de organizatorii de la Sankt Petersburg Pub, echipa Ultimul Zburator a organizat o tombola a serii in care marele premiu a fost castigat de un cuplu norocos si a constat intr-un voucher cu o cina romantica oferita de elegantul pub din centrul vechi al capitalei.

Dupa o petrecere care a durat pana la rasaritul soarelui, echipa Ultimul Zburator nu are timp de odihna deoarece pregatesc urmatorul eveniment, care va avea loc la targul de carte Gaudeamus, joi 21 noiembrie, ora 18:30 alaturi de Editura Herald.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*