Home » Concurs

Concurs: KoolHunt.ro si Sports Court iti premiaza pasiunea pentru Football!

12 September 2012 scris de 1 comentariu

Hai sa fim seriosi, ca intre noi, baietii, dar nu numai ce poate fi mai fun decat sa ne luam la intrecere sa urlam si sa mancam terenul de viu cu mingea? Doar nu ne-om multumi numai sa stam in tribune si sa ne uitam la altii!

Si spun asta pentru ca acum avem in sfarsit un teren asa cum vrei noi! Exact, Sports Court a venit cu locatia ideala, la Sema Parc, si spun asta pentru ca este fix acolo unde trebuie sa fie, intre corporatisti si studenti! Este usor de ajuns si asta nu este singurul avantaj! Este cel mai modern si mai nou echipat teren de Football din Bucuresti! Manager-ii terenului se lauda cu unul dintre cele mai bune tipuri de gazon, cu nocturne si facilitati pentru a acomoda cu usurinta 20 de persoane in joc de doua echipe – dar nu ne oprim aici, pentru ca manager-ii terenului nu asigura numai intrarea pe teren in program: daca aveti un eveniment special sau pur si simplu va da prin cap sa organizati un campionat intre companii, sau, de ce nu, intre scoli, cei de la Sports Court sunt mai mult decat bucurosi sa va ofere servicii de organizare de calitate si reduceri substantiale.

De ce sa participam la concursul Sports Court?

Sports Court ofera doua premii inedite – Premiul I este accesul a doua echipe pentru o partida de joc de doua ore in ziua de Sambata 29 septembrie 2012 iar Premiul II este accesul a doua echipe tot pentru o partida de doua ore in ziua de Duminica 30 septembrie 2012. Un singur detaliu: echipele trebuie sa insumeze maxim 18 jucatori.

Hai sa va dau numai cateva detalii despre Sports Court care cred ca sunt mai mult decat semnificative pentru adevaratii pasionati ai Football-ului: in primul si in primul rand, gazonul de tip monofilament este importat din Cehia si, mai mult decat atat, este asigurat cu nisip cuartos si granule de plastic pentru protectia jucatorilor; dimensiunea terenului este de 42 m/ 22 m, deci spatiu mai mult decat suficient, iar daca vrei sa vii cu echipa noaptea, nu e nicio problema deoarece terenul este dotat cu o nocturna performanta. Si daca tot am zis de jocul nocturn, nu trebuie sa iti faci probleme in privinta securitatii, deoarece terenul este supravegheat non-stop printr-un sistem de supraveghere video. In plus, daca ai vise sa devii Maradona sau Ronaldo si sa arunci mingea la cateva zeci de metri, nu se pune problema sa o pierzi, pentru ca terenul este asigurat cu capac de plasa si garduri de protectie. Si, in afara de aceste detalii, in jurul terenului sunt toate facilitatile de care ai nevoie: vestiar si o amenajare speciala care iti permite sa te relaxezi si sa savurezi bauturi racoritoare.

Perioada de desfasurare a concursului: 12 – 26 septembrie 2012

Mecanismul de desfasurare a concursului: daca esti un adevarat pasionat de Football atunci Sports Court iti ofera sansa sa te bucuri GRATUIT de o partida pe cinste pe cel mai nou si modern teren de Football din Bucuresti; tot ceea ce trebuie sa faci este sa POSTEZI O FOTOGRAFIE pe pagina de Facebook a Sports Court cu jucatorul tau favorit in momentul in care marcheaza un gol sau in timpul unui meci memorabil. Tag-uieste pagina de Facebook a KoolHunt.ro in poza sau in comentariul pozei si esti inscris in concurs! Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei inscrisi.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura fotografie in concurs. Cei care posteaza mai mult de o fotografie vor fi automat descalificati.

Data de anuntare a castigatorilor: 27 septembrie 2012.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*