Home » Concurs

Concurs: Editura Publica si KoolHunt.ro ii premiaza pe fanii lui Sean Penn!

21 March 2012 scris de 7 comentarii

[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Parca mai mereu ne amintim de Sean Penn cu un oftat nostalgic dupa ultimul lui film, mereu anticipam cu mare interes urmatorul sau rol – nu ca actorul nu si-ar atasa numele multor productii, si inca des, dar niciodata nu-i de-ajuns. Pentru ca ne-a “bombardat” de-a lungul carierei lui cu atatea fatade-surpriza incat stim ca niciodata nu va putea spune ca a epuizat paleta de roluri, si nici noi ca ne-am plictisit de el!

Deci, duminica seara, cand cel mai recent film al sau This Must Be the Place va fi proiectat la gala de inchidere a Bucharest IFF, vom fi acolo! Ne recunoasteti dupa ranjetul anticipativ de pe buze si biografia maestrului din mana…

Sean Penn – Viata si epoca, biografia autorizata scrisa de Richard T. Kelly

Va propunem azi un concurs la sfarsitul caruia un fan adevarat va putea castiga biografia lui Sean Penn, scoasa la noi pe rafturi de editura Publica. Scrisa in 2005, imediat dupa primul lui Oscar pentru rolul din Mystic River, este o carte de capatai pentru cei care i-au urmarit traiectoria marcata de succese, la public si la critica. Ca-l stiati de pe vremea cand ale tineretii valuri il saltau in centrul atentiei pentru comportamentul exploziv, ca laurii MPAS v-au deschis ochii in directia lui, sau ca al doilea Oscar pentru Milk a fost factorul decisiv – cert e ca acum suntem cu totii in aceeasi barca. Barca dependentilor de Sean!

Richard T. Kelly migalea biografia lui Penn cu acordul si participarea actorului, cartea constituindu-se intr-o fereastra rar intalnita cand e vorba de staruri de calibrul lui Penn. O lectura de capatai pentru cinefili, va interesa totodata si amatorii cuvantului scris, gratie unor interviuri savuroase cu sotia lui de-atunci Robin Wright Penn (devenita in 2010 Robin Wright… si-atat), prietenii lui din industrie (alti actori faimosi) dar si non-VIP-uri – cei care au capatat o nota de subsol in analele cinematografiei prin filmele “inspirate de fapte reale” in care Penn i-a portretizat.

Mai mult, scriitura este un selling point in sine, captivand de la prima pagina si ancorand cititorul in acea lume indepartata din spatele literelor cocotate pe Muntele Lee. H-O-L-L-Y-W-O-O-D, desigur! Autorul biografiei spera “ca veti gasi amuzant stilul anecdotic in care este scrisa aceasta carte si […] ca se va putea intelege ceva mai mult despre Statele Unite ale Americii si vremurile stranii traite de Penn, impreuna cu familia si prietenii sai.”

Vezi Hollywood-ul lui Sean Penn prin ochii biografului sau! Cum?

Pentru sansa de a castiga un exemplar din biografia lui Sean Penn adusa si tradusa la noi de editura Publica trebuie doar sa postezi pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro o poza sau un trailer cu filmul tau preferat in care a jucat Sean Penn, insotind materialul postat cu argumentarea ta. Spune-ne intr-un mod cat mai original de ce acela este filmul in care Sean te-a cucerit si poti afla toate secretele actorului din cartea-eveniment a lui Richard T. Kelly!

Perioada de desfasurare a concursului: 21 martie – 4 aprilie 2012

Mecanismul de desfasurare al concursului: Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga un exemplar din biografia lui Sean Penn scrisa de Richard T. Kelly si aparuta la Editura Publica, este sa ne spui pe pagina noastra de Facebook care este filmul tau preferat cu Sean Penn si de ce + sa adaugi la postarea ta o poza sau un trailer din filmul respectiv.

Atentie! Nu poti inscrie decat un singur raspuns in concurs. Cei care ofera mai mult de un raspuns sau mai multe variante de raspuns pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Concursul va avea un castigator ales de KoolHunt.ro impreuna cu Editura Publica, el/ea urmand sa fie premiat(a) cu un exemplar din biografia Sean Penn – Viata si epoca, de Richard T. Kelly, aparuta la Editura Publica.

Data de anuntare a castigatorilor: 5 aprilie 2012

Castigatorul este: Ionut Ologu

7 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*