Home » Concurs

Concurs: Castiga un volum Eat, Pray, Love!

7 October 2010 scris de 3 comentarii

[Concursul Castiga un volum Eat Pray Love a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Mai sunt 2 saptamani si vei putea viziona unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2010: ecranizarea romanului de succes Eat Pray Love de Elizabeth Gilbert. Premiera Eat Pray Love cu Julia Roberts si Javier Bardem in rolurile principale va avea loc in cinematografele din Romania pe data de 15 octombrie 2010. Daca nu ai apucat inca sa citesti romanul care sta la baza filmului, KoolHunt.ro iti da o mana de ajutor.

Scrie-ne pe pagina de Facebook KoolHunt.ro pe wall care sunt cele 3 destinatii unde ti-ar placea sa calatoresti pentru a te regasi si castiga un volum in limba romana a cartii Mananca, Roaga-te, Iubeste de Elizabeth Gilbert. Elizabeth Gilbert in Eat Pray Love a ales Italia, India si Indonezia. Care sunt cele 3 tari care te-ar inspira pe tine? Scrie-ne pe wall-ul Facebook KoolHunt.ro si roaga-ti prietenii sa iti voteze raspunsul. Raspunsul cel mai votat in perioada de desfasurare a concursului va castiga un volum din Eat Pray Love tocmai la timp pentru a putea citi cartea inainte de premiera de la cinema.

Eat, Pray, Love – regasirea de sine incepe cu Italia, India si Indonezia

La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala… Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea “cele mai fericite 12 kilograme din toata viata”. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire – si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

Devenita rapid besteseller New York Times si besteseller al Asociatiei Librarilor Americani, aceasta carte aparuta in 2006 este perfect rezumata de insusi subtitlul sau: One Woman’s Search for Everything through Italy, India and Indonezia (O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia). Mananca, roaga-te, iubeste sta la baza unui film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts (producator Brad Pitt, regizor Ryan Murphy), care urmeaza sa fie lansat anul acesta pe 15 octombrie 2010. Cartea Mananca, roaga-te, iubeste a aparut in Romania la editura Humanitas si poate fi comandata direct de pe website-ul editurii.

Perioada de desfasurare a concursului: 7 – 13 octombrie 2010

Mecanismul de desfasurare al concursului: Lasa-ne un comentariu pe wall-ul Facebook al KoolHunt.ro si spune-ne care sunt cele 3 destinatii din lume unde ai pleca timp de un an pentru a-ti regasi inspiratia. KoolHunt.ro va premia cel mai votat raspuns de pe wall-ul de Facebook KoolHunt.ro cu un volum din cartea Mananca, roaga-te, iubeste de Elizabeth Gilbert.

Data de anuntare a castigatorului: 14 octombrie 2010

Castigatoarea concursului “Castiga un volum Eat Pray Love” din perioada 7-13 octombrie 2010: Daniela Matei

3 comentarii »

  • Concurs: Castiga un volum Eat, Pray, Love! - Ziarul toateBlogurile.ro said:

    […] Concurs: Castiga un volum Eat, Pray, Love! Thu Oct 07, 2010 10:30 am Mai sunt 2 saptamani si vei putea viziona unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2010: ecranizarea romanului de succes Eat Pray Love de Elizabeth Gilbert. Premiera Eat Pray Love cu Julia Roberts si Javier Bardem in rolurile principale va avea loc in cinematografele din Romania pe data de 15 octombrie 2010. Daca nu […] […]

  • Castiga un volum in limba romana a cartii Mananca, Roaga-te, Iubeste de Elizabeth Gilbert | Concursuri Online | Superbingo Metropolis | Loto 6/49 said:

    […] Participa la concurs Articole similareCastiga 3 carti la alegere din colectia Stephen KingPerioada de desfasurare a concursului: 23 septembrie – 7 octombrie 2010 Mecanismul de desfasurare al concursului: Lasa-ne un comentariu la acest articol si spune-ne care este cartea ta preferat …KoolHunt.ro si editura Nemira cauta cele mai interesante personaje feminine [8 August 2010 scris de Dana RoteanuFemeile au o mie de fete. Cinice si intotdeauna in cautarea puterii ca Stella din Rocknrolla, workaholice ca Margaret Tate din The Proposal, romantice pana peste cap ca Sophie din Letters to Julie …Castiga un DVD cu AmurgDe cand a aparut, Twilight este un fenomen. Milioane de oameni il urmaresc cu sufletul la gura. Desi multi au citit pe nerasuflate toate volumele lui Stephanie Meyer, tot au asteptat cu nerabdare …Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes“Give a girl the right shoes and she can conquer the world” spunea Marilyn Monroe. Iar Sex and the City a fost intotdeauna o dovada vie a acestei afirmatii. In sfarsit ne apropiem de momentul p …Castiga cu Milka Cel mai simpatic I Love You! Castiga o zi de celebritate! Compune cel mai surprinzator I Love You, posteaza-l in perioada 25.02 – 25.03.2009 pe site-ul http://www.milka.ro si I Love Milka t … […]

  • pusa chiroiu said:

    in BAHAMAS IN EGIPT SI IN SINGAPORE

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*